2 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoFOTO: Pravljična hiša, skrita globoko v zasavskem gozdu

FOTO: Pravljična hiša, skrita globoko v zasavskem gozdu

Sredi zasavskega gozda se skriva počitniška hišica, ki jo oddaja Trboveljčan. Slike so res pravljične, lokacija menda tudi. Hišo pa je zob časa že pošteno načel.

V zasavske gozdove privabili tudi Nizozemce

“Tudi sam sem presenečen nad odzivom, nekaj nočitev smo že imeli, med njimi so bili tudi Nizozemci,” pravi eden izmed solastnikov koče pod Javorjem na Sveti Planini Urban Berger. Za oddajo preko spleta so se odločili, ker so, kot pravi, poskusili, če bi lahko hiško vdrževali z denarjem, zasluženim z nočitvami.

Nekateri turisti si, kot kaže, želijo predvsem odklopa in miru, ki se skriva tudi v zasavskih gozdovih. No, popolnega odklopa ni, saj lastniki zagotavljajo brezplačni brezžični internet. Je pa, pravi Berger, lovski bivak sredi gozda dostopen le s terenskimi vozili. Poleg tega v pravljični hiški, veliki 50 kvadratnih metrov, ki sprejme osem gostov, ni kopalnice, le rustikalno stranišče ‘na štrbunk’.

Fotogalerija:

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...