-- OGLAŠEVANJE --

Edinstvena maketa električnega avtomobila narejena v Trbovljah

-- OGLAŠEVANJE --

Prvo konferenco TRiii je STPŠ Trbovlje organizirala leta 2015, njen namen pa je spodbujanje in razvijanje inovativnosti pri dijakih tehničnih programov srednjih šol, ter povezovanje le teh z potencialnimi delodajalci. Do sedaj je projekt prinesel veliko pozitivnih sprememb in novosti za dijake, kot so lažja komunikacija z delodajalci in opravljanje praktičnega usposabljanja z novimi delodajalci.

V organizaciji Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje potekala konferenca “TRiii” v Delavskem domu Trbovlje, 14. maja s pričetkom ob 9.30 uri.

edf

“Na letošnji konferenci se bomo vprašali o tem, ali smo pripravljeni na izobraževanje v prihodnosti oziroma za prihodnost, poslušali razmišljanja direktorja enega največjih slovenskih informacijskih podjetij o tem, kakšna je pot start up podjetja. S svojimi raziskovanji se nam bodo predstavili dijaki, z dobro prakso učitelji, v avli pa se bodo poleg dijakov zaključnih letnikov, ki bodo predstavili svoje naloge in izdelke, pokazali tudi trboveljski osnovnošolci, ki so nadvse inovativni.” nam zaupa ravnateljica Marjetka Bizjak in še doda: “Spoznali boste lahko čisto pravo dijaško podjetje, nosilca 3. nagrade za najbolj inovativno idejo. In edinstveno maketo električnega avtomobila – pravkar končani projekt sodelovanja različnih programov naše šole.”

Marjetka Bizjak

Tako se bodo tudi letos konference udeležili predstavniki iz gospodarskega sektorja in dijaki STPŠ Trbovlje ter drugih srednjih šol. Dijaki bodo imeli priložnost predstaviti svoje referate, katerih tematika bo zajemala predvsem povezovanje novih tehnologij, kot so 3D tiskanje, 3D modeliranje …v že obstoječe znanje in delovne procese.

Letošnjo konferenco bodo med ostalimi obiskale tudi Elvira Šušmelj, direktorica Direktorata za srednje in višje šolstvo, ter izobraževanje odrasli ter mag. Staša Baloh Plahutnik, iz Zasavske gospodarske zbornice Slovenije.

Natančen potek konference lahko preverite TUKAJ.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --