-- OGLAŠEVANJE --

Drugi dan v letu bo tradicionalni novoletni pohod na Kum

-- OGLAŠEVANJE --

“Spoštovani pohodniki, po dveh “sušnih” letih vas spet vabimo na 41. novoletni pohod na Kum, 2. januarja 2023,” navdušeno vabijo člani PD Kum Trbovlje. 

Pohod bo potekal po ustaljenih pravilih z pričetkom v Trbovljah pri odcepu z glavne ceste za Savo na Kum, zasavski planinci pa se bodo v skupinah odpravili tudi iz smeri Hrastnika in na Videncah za vse tiste, ki bodo prihajali na Kum z južne oziroma vzhodne strani.

Kum v beli odeji leta 2019.

Kot še obljubljajo organizatorji, bodo dobro poskrbeli za brezplačne tople napitke, jubilanti za okrogle udeležbe pa bodo prejeli pisna priznanja, za tiste “zgrešene” tudi za minuli dve leti. Tudi tokrat bodo pohod spremljali gorski reševalci GRS Ljubljana in lokalni planinski vodniki in redarji. Večje, organizirane skupine planinskih društev bodo spremljali lastni planinski vodniki.

Predsednica PD Kum Trbovlje Marjeta Bricl pa ob vabilu še opozarja: “Na Kumu bodo zelo verjetno prave zimske razmere, zato poskrbite za ustrezno planinsko opremo, na pot pa se odpravite dovolj zgodaj, da se še pred mrakom vrnete v dolino. Za pravi planinski pohod priporočamo, da vzamete pot pod noge po planinskih pešpoteh, v kolikor se boste na pot odpravili preko Dobovca, bodite previdni na cesti, tokrat ceste ne zapiramo. Veselimo se vašega obiska!”

Novoletni pohod na Kum bo, a malce drugače

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --