-- OGLAŠEVANJE --

Dobrodošli v več sto let staro zasavsko hišo, kjer je, po novem, tudi Teslina kapsula

-- OGLAŠEVANJE --

Naše poslanstvo, da pomagamo obiskovalcem, ostaja, je odločna Katarina Omahen, vodja terapevtsko diagnostičnega centra na Mlinšah, ki bazira na Teslinih instrumentih in Garjajevih terapijah. Letošnja težko pričakovana novost je vsekakor Teslina kapsula. Poenostavljeno povedano pa vse izvira iz posameznika. Kako? Brez skrbi, v nadaljevanju pojasnimo.

Do sobote so na Mlinšah pripravili Dneve odprtih vrat, ko so v centru dobrodošli vsi – takšni, ki želijo izboljšati svoje psihofizično stanje in tudi takšni, ki jih le zanima, kaj se dogaja za vrati več sto let stare zasavske hiše tik ob glavni cesti.

Brezplačna diagnostika in preizkus terapij v Diagnostičnem centru Mlinše: Četrtek in petek (22. in 23. 9.) od 14. do 20. ure in sobota, 24. 9. od 9. do 20. ure.

 

»Naše terapije izhajajo iz človeka,« pojasni vodja centra, ki obiskovalcem pomaga na različne načine. Podaljšane roke terapij so hidroterapije v masažni kopeli z živo vodo, tretmaji na masažnem stolu, ki telo postavi v breztežnostno stanje ter kapsula Nikole Tesle, ki deluje na podlagi magnetnih polj in frekvenc, ki jih ustvarja zvok. Vsakemu obiskovalcu ob prihodu naredijo diagnostiko, ki preko srčnega utripa oceni stanje telesa. Takrat se določi, kaj kdo potrebuje. Diagnostika se po terapiji ponovi in oceni, kakšno je stanje po novem in tako lahko posameznik takoj vidi razliko med prej in potem.

»Največ mi pomeni, ko se vrne stranka, ki je leta in leta imela migrene, takšne, da se je za dva dni zaprla od sveta –  da glavobolov ni več,«

Katarina je v dobrem letu kar se je odprl diagnostični center na Mlinšah na lastni koži in na izkušnjah obiskovalcev potrdila, da način, ki ga uporabljajo, več kot deluje. »Največ mi pomeni, ko se vrne stranka, ki je leta in leta imela migrene, takšne, da se je za dva dni zaprla od sveta –  da glavobolov ni več,« pripoveduje. »Pa gospod, ki je po zahtevni kemoterapiji ves čas imel mravljince v nogah. Je bil dan, ko je bilo solidno in dan, ko je komaj vstal. Po nekaj terapijah v kapsuli in ob pomoči individualiziranih frekvenc, je šel prvič spet na daljši pohod v hribe in to brez težav.«

Poleg Katarine na Mlinšah obiskovalce sprejema tudi Laura Potisek, ki z veseljem sodeluje s posamezniki, ki želijo vzpostaviti ravnovesje v telesu, okrepiti življenjsko energijo ali se očistiti stresa. Vse kar Katarina in Laura počno, je podpora osnovnemu zdravstvu, poudarita naši sogovornici. In začetek odpravljanja težav je v pripravljenosti posameznika, saj s terapijami očistijo telo slabih energij, zavirajo razvoj parazitov, telesu večajo količino vodika in kisika v krvi ter povečujejo količino antistresnih celic. A brez pripravljenosti za samozdravljenje ne gre.

Novost v centru je letošnjo jesen prav Teslina kapsula, ki deluje tudi z barvno, zvočno in vizualno terapijo. Uporabnik je v kapsuli izpostavljen posebnim frekvencam ter ionizatorju, ki temeljito čisti zrak. Človek preko svojih čutil prejme terapijo, ki je predlagana zanj po Lucerjevem barvnem testu in predhodno opravljeni diagnostiki. Test oceni psihofizično stanje osebe, način njenega delovanja ter pripomore k prepoznavanju podzavestnih programov in vzorcev. Pred vstopom v kapsulo popijete vodo iz Tesline stekleničke, ki je strukturirana in deluje kot katalizator za prenos dobrih frekvenc po telesu.

»Terapije so namenjene izboljšanju počutja, odpornosti, sprostitvi in takrat so učinki res hitri,« svoje izkušnje pove še Laura, a ob tem doda: »Največkrat pa nas obiščejo posamezniki šele, ko so njihove težave že nevzdržne. Rezultati so sicer opazni že po prvem srečanju, a postopki trajajo dlje in so vsekakor bolj zahtevni.«

Vsak najbolj ve sam zase, še v en glas strneta Laura in Katarina, ki vztrajno poudarjata, da je za delovanje kakršnekoli terapije potreben lastni angažma. Sicer pa imate te dni idealno priložnost, da kaj od naštetega preizkusite na lastni koži.

Garjajeve terapije in Teslovi instrumenti v “posebni” hiši na Mlinšah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --