12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoDo 7.000 evrov za zaposlitev

Do 7.000 evrov za zaposlitev

Zavod za zaposlovanje je objavil novo javno povabilo Zaposli.me. Delodajalcem omogoča subvencijo 5.000 do 7.000 evrov za zaposlitev 6.138 brezposelnih iz vse Slovenije.

Javno povabilo je namenjeno spodbujanju zaposlovanja in izboljšanju zaposlitvenih možnosti brezposelnih, ki so dopolnili 30 let ali več in se težje zaposlijo. Povabilo je odprto od 3. junija 2016 do porabe sredstev, najdlje do 31. julija. 2017.

Za starejše od 30 let

V subvencionirano, najmanj 12-mesečno zaposlitev pri delodajalcih bodo vključevali brezposelne, ki izpolnjujejo vsaj enega od naslednjih kriterijev: so dopolnili 30 let ali več in so najmanj 12 mesecev prijavljeni v evidenci brezposelnih, so starejši od 50 let in so najmanj 6 mesecev prijavljeni v evidenci brezposelnih, so dopolnili 30 let ali več, imajo končano največ osnovno šolo in so najmanj 6 mesecev prijavljeni v evidenci brezposelnih.

Na javno povabilo se lahko prijavijo delodajalci, ki so pravne ali fizične osebe, vsaj 12 mesecev vpisane v Poslovni register Slovenije, imajo vsaj enega zaposlenega ali so samozaposleni ter izpolnjujejo še vse druge pogoje, opredeljene v javnem povabilu.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...