-- OGLAŠEVANJE --

Do 65 kvadratov stanovanja za 30.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Spet smo se ozrli na nepremičninski trg in v Zasavju našli tri stanovanja med 50 in 60 kvadratnih metrov, ki se prodajajo 30.000 in 35.000 evrov. Pa poglejmo. 

Prvo in najcenejše (30.000 evrov) je v občini Hrastnik v večstanovanjski hiši v Brdcah. Veliko je 65 kvadratnih metrov in z delno opremo takoj vseljivo. Stanovanje se nahaja v mansardi v manjši večstanovanjski hiši, s štirimi stanovanji. Lokacija je mirna in neprometna, stavba pa je bila zgrajena leta 1939.

Potrebni sta še obnove

Za 35.000 evrov se v bližini centra Hrastnika prodaja stanovanje v skupni izmeri 59,7 m2. Stanovanje je potrebno manjše obnove, v oglasu zapiše lastnik. Pritličnemu stanovanju pripada tudi vrt in en parkirni prostor.

Prav toliko kot za hrastniško stanovanje, želijo iztržiti tudi v Trbovljah za 2-sobno 56 kvadratno stanovanje, v stavbi zgrajeni leta 1878. Stanovanje se nahaja v spodnji etaži, stavba pa v starem mestnem jedru. Stanovanje je potrebno urediti oziroma dokončati.

 

 

EKSKLUZIVEN vpogled v moderna stanovanja zagorske Vile

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --