-- OGLAŠEVANJE --

Do 3.000 evrov bo plačala občina

-- OGLAŠEVANJE --

Odprt je javni razpis občine Trbovlje za sofinanciranje obnove fasad, streh, zunanjih vrat in oken stanovanjskih zgradb, varovanih kot kulturna dediščina. Razpis je odprt do porabe sredstev oziroma najkasneje do 31. decembra letos.

Z razpisom želi občina Trbovlje spodbuditi lastnike objektov, ki so varovani kot kulturna dediščina oziroma kulturni spomenik, da bi k obnovi pristopali celovito in v skladu s stroko, s tem pa prispevali k urejenosti zunanje podobe občine ter si zagotovili višjo kvaliteto bivanja.

Razdelili bodo 20.000 evrov

Višina razpisanih sredstev za leto 2018 znaša 20.000 evrov, upravičencu bodo sofinancirali vrednost obnove največ v višini 30 % vrednosti predračuna za obnovo, vendar ne več kot 3.000 evrov.

Vse informacije v zvezi z razpisom lahko dobite na občini, pri Poloni Schmit, osebno, na številki 03 56 34 810 ali po e-pošti: polona.schmit@trbovlje.si

SORODNI ČLANKI:

Če boste delali po pravilih, bo kakšen € zraven primaknila občina

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --