-- OGLAŠEVANJE --

Iščejo novo delovno moč, odprtih več delovnih mest

Varstveno delovni center Zasavje, ki v svojem bistvu podpira odrasle osebe s posebnimi potrebami pri smiselnem življenju in se pri tem prilagodi posamezniku, v svoje vrste vabi nove okrepitve.

-- OGLAŠEVANJE --

Zavod VDC išče kandidate za štiri delovna mesta.

Osnovna oziroma srednja šola, izkušnje niso zahtevane

Tri delovna mesta ponujajo osebam s širokimi praktičnimi znanji in poznavanju karakteristik oseb z motnjo v duševnem in telesnem razvoju. Ker bodo izvajali prevoze in spremstva uporabnikov, je zahtevano vozniško dovoljenje B kategorije. Pri svojem delu bodo pomagali uporabnikom oziroma stanovalcem pri vsakodnevnih opravilih, higieni, skrbeli za njihovo varnost in zdravje ter pri tem sodelovali s svojci oziroma zastopniki.

Kandidatka s končano osnovnošolsko izobrazbo se lahko prijavi na delovno mesto strežnica, kjer bo, poleg že naštetih nalog, prevzemala in razdeljevala obroke uporabnikom, skrbela za ustrezno higieno opreme, perila, okolice, prostorov, pomagala pri pogostitvi gostov, organizaciji prireditev. Gospodinja oskrbovalka, za katero zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, bo sodelovala tudi pri pripravi, izvajanju in ocenjevanju individualnih načrtov uporabnikov. Skrbela bo tudi za socialno in zdravstveno oskrbo uporabnikov in spremljala njihovo zdravstveno stanje. Za delovno mesto so potrebna tudi osnovna računalniška znanja. Organizacija in izvajanje varstva, nege, celovite oskrbe stanovalcev ter skrb za zdravje in varnost stanovalcev VDC Zagorje bodo še naloge varuhinje institucionalnega varstva. Za delovno mesto je zahtevana srednja strokovna oziroma splošna izobrazba.

Iščejo tudi medicinsko sestro

Za eno leto v zasavskem varstveno delovnem centru zaposlijo tudi srednjo medicinsko sestro, ki ne potrebuje predhodnih izkušenj. Za kandidaturo na delovno mesto pa je potrebno imeti opravljen strokovni izpit za zdravstvene delavce ter znanje iz področja računalniških orodij in karakteristik oseb z motnjo v duševnem in telesnem razvoju. Nudijo dvoizmensko delo z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Zainteresirani lahko prijave pošljejo po e-pošti na robi.lazar@vdc-zagorje.si do 7. junija.

Vsak je lahko del vključujoče družbe. Tudi ti. Pridruži se!

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --