8.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 20. marca 2023
ZON.siAktualnoDela na obvoznici se začenjajo

Dela na obvoznici se začenjajo

Gradbena dela na obvoznici Ruardi, prvotno načrtovana že konec septembra, naj bi se predvidoma začela v torek, 14. novembra, pravijo na občini Zagorje.

Zaradi gradnje novega mostu čez Kotredeščico in rekonstrukcije ceste bo potrebna sprememba prometnega režima, zato naj si vozniki vzamejo nekaj več časa kot običajno, svetujejo na občini.

Kje delne in kje popolna zapora

Promet bo na določenih delih urejen izmenično enosmerno s semaforji ali prometnimi znaki.

Delna zapora je predvidena na priključkih proti Kotredežu in Ruardiju, promet bo potekal dvosmerno po ostalem vozišču. Zaprta bo leva polovica ceste mimo servisa Gričar, promet bo s semaforjem urejen izmenično enosmerno.

Popolnoma bo zaprt priključek Farčnikova kolonija pri trgovini Mercator, obvoz do objektov v Farčnikovi koloniji 35 do 65 bo urejen preko priključka na Farčnikovi koloniji 35. Pred obstoječim mostom čez Kotredeščico bo zaprta tudi pešpot do Evroparka, urejen bo začasen obhod s prehodom mimo gradbišča.

Dela naj bi predvidoma zaključili septembra 2018.

SORODNI ČLANKI:

Namesto ‘Baileya’ kmalu nov most

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavski plavalci v ljubljanskem Tivoliju

V Ljubljani je minuli vikend potekal tradicionalni že 35. Pokal Ježek, ki je v Tivoli privabil kar 380 plavalcev iz 23 klubov Slovenije in...
X