-- OGLAŠEVANJE --

Dan pred podražitvijo natočil gorivo in nič plačal

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski policisti so imeli pester teden, v katerem so obravnavali največ prometnih nesreč z materialno škodo, pa tudi vlome in kraje goriva, gotovine, parfumov, orodja in pokrovov platišč.

PP Hrastnik

Hrastniški policisti so bili v torek nekaj po 12. uri obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Voznica je z osebnim vozilom oplazila drugo vozilo ter odpeljala naprej. V nesreči je nastalo za okoli 20 evrov materialne škode.

Isti dan so bili okoli 16. ure obveščeni še o enem poškodovanju osebnega vozila. Tokrat je neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval osebno vozilo in s tem povzročil za okoli 500 evrov škode.

PP Litija

Litijski policisti so v ponedeljek obravnavali goljufijo na bencinskem servisu v Litiji. Goljuf je natočil gorivo v vrednosti nekaj deset evrov, nato pa zneska ni poravnal. Policisti o dogodku še zbirajo informacije, predrzneža pa bodo predali državnemu tožilstvu.

V sredo so v okolici Litije obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola, ob tem pa je vozil tudi neregistrirano vozilo, na katerem je imel nameščene druge tablice. Policisti zoper njega vodijo prekrškovni in predkazenski postopek zaradi suma kaznivega dejanja prikrivanja.

Dan kasneje se je v okolici Šmartna pri Litiji zgodila nesreča pri delu, in sicer si je moški pri delu z rezkalnikom huje poškodoval roko. Reševalno vozilo ga je odpeljalo v urgentni blok UKC Ljubljana.

Prav tako v četrtek je v Litiji zaradi brušenja in iskrenja prišlo do manjšega požara v garaži hiše. Požar je lastnik pogasil sam, nastala materialna škoda pa znaša okoli 1000 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Zvečer so v Gabrovki obravnavali še prometno nesrečo, v kateri je voznica z osebnim vozilom povozila divjad.

PP Trbovlje

Trboveljski policisti so že prvi delovni dan v tednu pričeli s primerom vloma v poslovni prostor, iz katerega je neznani storilec odtujil 100 evrov menjalne gotovine. Ponedeljek so nadaljevali s kontrolo cestnega prometa, pri čemer so ustavili voznika, ki so mu odredili hitri test na prepovedane droge. Ta ga je odklonil, zato so mu odredili strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. V primeru potrditve prisotnosti drog bodo policisti zoper voznika uvedli prekrškovni postopek.

V torek so trboveljski policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika. Pri tem je na osebnih avtomobilih nastala materialna škoda za približno 1500 evrov. Isti dan so obravnavali še eno prometno nesrečo na parkirišču, a je bila tam materialna škoda manjša. V poznih večernih urah so izdali še plačilni nalog občanu, ki je sredi noči poslušal glasbo in s tem motil nočni počitek sosedov v bloku.

V sredo so v Trbovljah obravnavali vlom v kletni prostor v stanovanjskem bloku. Neznani storilec je ukradel orodje, platišča in gorivo, s čimer je lastnika oškodoval za 500 evrov. Drugemu občanu je prav tako neznani storilec z avta ukradel vse štiri okrasne pokrove in ga oškodoval za 200 evrov, policisti pa so obravnavali tudi prometno nesrečo zaradi nepravilnega premika, pri čemer je na osebnih avtomobilih nastala materialna škoda za približno 1.000 evrov.

V četrtek je na Ojstrem prišlo do travniškega požara, kar so gasilci uspeli pogasiti, policisti pa v zvezi z dogodkom še zbirajo obvestila in bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo. Isti dan so se policisti oglasili še v trgovskem centru, kjer sta neznanki odtujili parfume v vrednosti približno 1000 evrov.

PP Zagorje ob Savi

Zagorski policisti so v ponedeljek obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na območju Sevnice, v torek pa prometno nesrečo, v kateri je na vozilo padlo kamenje s pobočja. Ta dan so zasegli še najden denar, katerega lastnika še iščejo, in obravnavali vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in med postopkom ugotovili, da je udeleženec prometne nesreče vozil pod vplivom alkohola. Izdali so mu plačilni nalog.
Prometno nesrečo so obravnavali tudi v četrtek, tokrat z materialno škodo in pobegom. Isti dan so spet zasegli denar, ki ga je občan našel na bankomatu v Kisovcu. Lastnika še iščejo.

Dan so zaključili s prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je povzročila voznica sama. Policisti so ugotovili, da je voznica vozila osebno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

SORODNI ČLANKI:

V Litiji vlomil v hišo in odnesel za 5000 evrov gotovine in nakita

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --