-- OGLAŠEVANJE --

Čas kot novi predsednik obljublja še večje sobivanje z lokalnim okoljem, direktorica ostaja Polčeva

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj so zasavski gospodarstveniki izbrali novega predsednika, direktorici pa podelili še en mandat. Tako je na čelu Zasavske gospodarske zbornice, po novem, Peter Čas. 

Zadnjih osem let je zbornica delovala pod okriljem Tomaža Berginca, direktorja izlaške družbe ETI, zdaj bo vodenje predal direktorju Steklarne Hrastnik Petru Času, ki je svoj mandat nastopil včeraj.

Poleg izvolitve novega predsednika je upravni odbor Zasavske gospodarske zbornice na današnji seji potrdil tudi nov 4-letni mandat dosedanji direktorici zbornice Tjaši Polc.

Lepo prihodnost za generacije, ki prihajajo

Peter Čas, ki naj bi skrbel za dobro delo Zasavske gospodarske zbornice do leta 2027 je ob prevzemu funkcije dejal: “Počaščen sem, da mi je bila zaupana funkcija predsednika. Ob prevzemu se zavedam tako velike odgovornosti kot priložnosti, da bomo skupaj z direktorico Tjašo Polc in odlično ekipo GZS skrbeli za interese vseh članov naše zasavske zbornice.” Obljubil je, da bo nadaljeval dobro delo, ki ga je opravljal predhodnik, obenem pa zasledoval sodobne smernice gospodarstva: “Na temeljih dela predhodnikov bomo skupaj z ekipo naredili vse, da bomo v Zasavju prihodnjim generacijam omogočili še večje sobivanje gospodarstva z lokalnim okoljem. Fokus pa bo usmerjen predvsem v podporo gospodarstvu za nova in sodobna delovna mesta, kreativno in stimulativno delovno okolje, predvsem pa varno in zeleno ter trajnostno naravnano prihodnost za generacije, ki prihajajo.”

FOTO: Smetana slovenskega gospodarstva v Trbovljah – Poslušajo nas, a nas ne slišijo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --