0.2 C
Trbovlje
sreda, 6. decembra 2023
ZON.si1+1=2Brezplačno na Portugalsko, Slovaško ali v Romunijo! Kako?

Brezplačno na Portugalsko, Slovaško ali v Romunijo! Kako?

Zavod Aspira, zasavska nevladna organizacija, išče udeležence, ki bi sodelovali v različnih treningih ali srečanjih. Projekti, ki jih imajo trenutno na mizi, so sofinancirani iz programa Erasmus+, ki udeležencem krije stroške potovanja na lokacijo in nazaj, stroške nastanitve in prehrane za čas aktivnosti v tujini.

Udeleženci, ki bodo odpotovali v imenu organizatorjev, bodo sodelovali na pripravljenih dogodkih, pripravili objave in se po potovanju sestali z pripravljalci projekta ter delili svoje izkušnje.

Iščejo polnoletne udeležence, katerim bodo krili stroške bivanja, nastanitve in prehrane v času bivanja v tujini.

1. KICK OFF SESTANEK V ROMUNINJI: V okviru projekta “Education is the Key to Success” iščemo 2 udeleženca za kick off sestanek. Tema projekta je razvoj izobraževalnih modulov za podporo dijakov poklicnih šol pri njihovem razvoju (kritično mišljenje, razvojna miselnost, finance, projektni management itd.). Srečanje poteka 13. – 16. 12. 2022, 2 dni potovanja, 2 dni dela.
2. TRENING NA PORTUGALSKEM: V okviru projekta “Growth mindset for socially excluded young people” iščemo 2 udeleženca za trening na temo podpore dvigu razvojne miselnosti med socialno izključenimi mladimi. Trening je namenjen ljudem, ki se kot prostovoljci ali profesionalci pri svojem delu srečujejo s socialno izključenimi mladimi in bo potekal v Portu (30.1. – 5.2. 2023, 30.1. in 5.2. sta dneva potovanja, ostali dnevi so delovni).
3. TRENING NA SLOVAŠKEM: V okviru projekta “Digital storytelling for youth mental health” iščemo 2 udeleženca za trening na temo digitalnega storytellinga z namenom uporabe le-tega pri naslavljanju zahtevnejših družbenih vprašanj ter izzivov mladih v družbi. Trening bo potekal od  13. do 19.2. 2023, 13. in 19. sta dneva potovanja, drugi dnevi so delovni).

Priložnosti se pri nas odpirajo ves čas, pravijo v Zavodu Aspira, zato vseskozi vabijo k sodelovanju motivirane ljudi. Za več informacij pišite na rada@aspira.si.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Hrastniku dokončali Pumptrack

Že ta teden bo otvoritev kolesarskega poligona v Hrastniku. S tem objektom želijo dodati zagon športnemu duhu in omogočiti novim generacijam in športnim entuziastom...