27.7 C
Trbovlje
ponedeljek, 16. maja 2022
ZON.siAktualnoBo Spekter rušil ali gradil?

Bo Spekter rušil ali gradil?

Družba Spekter se “privaja” na novega lastnika, medtem bo Stanislav Sotlar, ki do razpisa ostaja na čelu Spektrove barke pripravil načrt za leto 2018. Kot nam je zatrdil, bo pripravil cilje z novim lastnikom, potrebno bo konsolidirati poslovanje in ga prilagoditi novih zahtevam.

Stanislav Sotlar

“Z novimi projekti ne bomo hiteli” je še pojasnil Sotlar, katerega primarna naloga je, da podjetje v tem vmesnem času normalno deluje.

Kljub pritožbi stanovalcev, da se je v zadnjih letih v stanovanja premalo vlagalo – večji del fonda Spektrovih stanovanj je star več deset let, bodo sredstva za prenovo ostala na isti ravni. Za naslednji dve leti torej okoli milijona evrov.

Bodo rušili, kaj novega zgradili?

Se obetajo kakšne rušitve, smo ob prevzemu lastništva vprašali Sotlarja, ki pravi, da nekaj strateških projektov je, bo pa vse prej potrebno uskladiti z lokalno skupnostjo. Ko bo to urejeno, bo znanega več. Kaj pa novogradnje? V letu 2018 sicer ne, izvemo, v dolgoročnih planih pa naj bi se obetale.

Spekter

Nov lastnik naj torej ne bi predstavljal večjih sprememb, je še zagotovil direktor, saj namen podjetja ostaja isti: “Tukaj ne vidim težav, da bi bila kakršnakoli razlika v letu, ki prihaja.”

Kdaj bo razpis za direktorja, danes še ni bilo jasno. Zagotovo bomo o tem še poročali.

SORODNI ČLANKI:

Spekter nič več “zasavski”. Bodo kaj vlagali v stanovanja?

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tekom vikenda vlomili v 8 vrtnih lop in ukradli žago, kosilnice, agregat

Le dobrih 12 ur je minilo - od 20. ure zvečer preteklo soboto in do naslednjega dne, nedelje, do 9. zjutraj, pa so hrastniški...
X