today-is-a-good-day
5 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.siAktualnoBo šlo v tretje? Znova javna dražba stanovanja v Trbovljah

Bo šlo v tretje? Znova javna dražba stanovanja v Trbovljah

Komunala Trbovlje je v letošnjem letu objavila že dve javni dražbi, preko katerih prodaja svoje stvarno premoženje, konkretneje – stanovanji. Ravno v ponedeljek so objavili podrobnosti javne dražbe, s katero poteka že tretji poskus prodaje enega od dveh stanovanj, ki jih imajo v lasti. Jim bo tokrat uspelo najti kupca za nezasedeno dvoinpolsobno stanovanje?

Iz Komunale Trbovlje so sporočili, da so v letošnjem letu imeli dve dražbi za dve stanovanji, “ampak zaenkrat ni bilo interesa. Zdaj bo tretja dražba za enega od dveh stanovanj, ki je zdaj prazno. Drugih stanovanj nimamo, pri tem pa gre za odprodajo nepotrebnega premoženja.”

Komunala Trbovlje je lastnica dveh  stanovanj, enega v Ulici Sallaumines in drugega na Cesti Tončke Čeč.

Izklicna cena dobrih 85 tisočakov

Predmet prodaje stvarnega premoženja je nezasedeno dvoinpolsobno stanovanje na Cesti Tončke Čeč v izmeri 70,70 kvadratnih metrov, za katerega je podrobnosti javne dražbe Komunala Trbovlje objavila pred nekaj dnevi. Izklicna cena za stanovanje v objektu, zgrajenem v letu 1979, je 85.300 evrov.

Ponudniki predhodno pošljejo dokumentacijo z vsemi dokazili priporočeno po pošti ali jo prinesejo osebno v zapečateni pisemski ovojnici v tajništvo Komunale Trbovlje v času uradnih ur za stranke, torej vsako sredo od 8. do 12. ure, najkasneje do 9. 6. 2022 do 11.00. Isti dan ob 12. uri bo na sedežu Komunale sledila tudi javna dražba.

Podrobnosti aktualne javne dražbe, ki bo potekala 9. junija ob 12h v sejni sobi Komunale Trbovlje, so na voljo preko te povezave.

SORODNI ČLANKI:

Trboveljska komunala na dražbi prodaja dve stanovanji

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...