-- OGLAŠEVANJE --

Bivši minister bo direktor ZD Zagorje, koncesionarje še iščejo

-- OGLAŠEVANJE --

Na razpis za direktorja zagorske zdravstvene ustanove so se prijavili štirje. Dve prijavi sta bili nepopolni in nista bili v roku dopolnjeni, zato so člani Sveta zavoda izbirali le med dvema kandidatoma. Izbrali so bivšega zdravstvenega ministra, ki zdaj čaka še na zadnje potrditve. 

Od prejetih štirih vlog izbirali le med dvema kandidatoma

“Prejeli smo štiri prijave, od tega sta bili dve poslani po napačnem postopku in se pozivu, naj pošljeta na pravilni način, nista odzvala. Zato sta bila izločena iz postopka,” nam je pojasnil Borivoj Grden, ki je po odstopu direktorice prevzel mesto vršilca dolžnosti. Izbran je bil Aleš Šabeder, ki je v vladi Marjana Šarca opravljal funkcijo zdravstvenega ministra. V marcu ga čaka še potrditev s strani Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja ter Občinskega sveta.

Postopek izbire koncesionarja na področju zobozdravstva odraslih še poteka. Kot smo že pisali, je zobozdravnik sicer že izbran, preteči mora še rok za pritožbe. Trenutno pa je odprt tudi javni razpis za podelitev koncesije za opravljanje javne službe v osnovni zdravstveni dejavnosti na primarni ravni na področju pediatrije v Občini Zagorje ob Savi. Prijave zbirajo do 12. marca, koncesijsko razmerje z najprimernejšim kandidatom bodo sklenili za 15 let.

Zasavje: V vrsti stali tudi po 3 ure, ponekod celo zmanjkalo cepiva

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Ekonomisti iz cele Slovenije obiskali Trbovlje

Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje so obiskali dijaki iz 21 ekonomskih šol. Da je dogodek namenjen druženju, zabavi in spoznavanju novosti dijakov, učiteljev...
-- OGLAŠEVANJE --