-- OGLAŠEVANJE --

Bo nekdanji minister prevzel vodenje ZD Zagorje?

-- OGLAŠEVANJE --

Končan je rok za oddajo prijav za delovno mesto direktorja Zdravstvenega doma Zagorje. Že pred objavo razpisa je župan Matjaž Švagan za naš portal povedal, da ga ne skrbijo prijave teh bo namreč zagotovo več. In ni se zmotil. 

V ponedeljek se je iztekel 10-dnevni rok za oddajo prijav na delovno mesto direktorja zagorske zdravstvene ustanove. Začasni vodja ZD Zagorje Borivoj Grden, sicer tudi direktor Občinske uprave Občine Zagorje ob Savi je potrdil, da je na razpis prispelo več prijav. O konkretnih številkah še ni želel govoriti, saj se je že zgodilo, da so priporočene pošiljke do njih potovale več dni. V naslednjem tednu se bo sestal Svet zavoda, je še povedal, kjer se bo pričelo odpiranje prejetih pošiljk in preverjanje pogojev. Sledil bo še razgovor s kandidati in seveda odločitev.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi se na razpis prijavil celo bivši minister Aleš Šabeder. Ta je bil nekoč direktor Semenarne Ljubljana, kot generalni direktor je vodil UKC Ljubljana, v Šarčevi vladi pa je nastopil kot zdravstveni minister. Leta 2022 je bil izvoljen tudi za predsednika sveta Onkološkega inštituta.

Naslednja seja sveta zavoda pa ne bo zgolj v znamenju prebiranja poslanih vlog, temveč bodo morali izbrati tudi novega predsednika, saj je dosedanja predsednica sveta zavoda odstopila.

Zasavje: V vrsti stali tudi po 3 ure, ponekod celo zmanjkalo cepiva

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --