-- OGLAŠEVANJE --

Avto za 300 evrov, fitnes naprava za 150 evrov, del hiše v Zagorju za 35.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljsko sodišče ima razpisanih sedem javnih dražb, v katerih se prodajajo avtomobili, nepremičnine in tudi različni predmeti  – bazen, savna, zunanji žar, umetniška slika, kuhinja, pianino …

Dražbi z najnižjim zneskom bosta v Trbovljah. Prva danes, druga v petek. Danes se bo na Nasipih, na naslovu dolžnika odvila dražba za Renault Twinga z izklicno ceno 300 evrov. Že čez dva dni bo mogoče licitirati kuhinjo dolžnika na Savinjski cesti, kjer je cena začeta z zneskom 250 evrov.

Danes pa ne bo le dražba za Twinga, temveč je na spisku dolžnikov tudi lastnik vozila Alfa Romea, ki se prodaja za 1.900 evrov. Takoj po prazničnem ponedeljku bo na Dolu pri Hrastniku, Po hribom dražba za več predmetov dolžnikov. Prodaja se pohištvo, zunanji žari, fitnes oprema, savna, bazen, motor … predmeti so naprodaj že od nekaj 10 evrov, skupna začetna vrednost dražbenih predmetov pa šteje dobrih 6.000 evrov.

Dan kasneje bo na Trgu svobode v Trbovljah lastnik moral oddati vozilo Renault Clio, ki se prodaja z izklicno ceno 500 evrov.

Zadnji dve objavljeni dražbi trboveljskega sodišča pa se bosta odvili čez 3 tedne in obakrat gre za prodajo nepremičnine. V Trbovljah se prodaja stanovanje z izklicno ceno 80 tisočakov na Ulici 1. junija. Isti dan se bodo kupci potegovali še za delež hiše v Zagorju, ki se nahaja na Cesti 9. avgusta in bodo ceno začeli pri 35.000 evrov.

Na trboveljskem sodišču na dražbi hiše, zemljišča, elektronske naprave

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --