12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoAsfaltne poti namesto lani menda letos

Asfaltne poti namesto lani menda letos

Čeprav rečeno, da bodo že do novembra 2017 urejene asflatne poti po dolskem pokopališču, te niso urejene niti danes. Na občini obljubljajo, da bodo poti asfaltirali še letos, pokopališče pa tudi hortikulturno uredili.

Tomaž Sihur

Za večja vlaganja na pokopališču je odgovorna občina, je na zadnji občinski seji dejala Nives Venko, direktorica hrastniškega komunalnega podjetja. Za prihodnje ima občina tri temeljne naloge povezane s pokopališčem. Stari dolg, torej asflatiranje poti, potem ureditev poslovilnega objekta po zahtevah nove zakonodaje ter ureditev zelenice za raztros pepela, je pojasnil Tomaž Sihur iz občine Hrastnik.

Dve leti za ureditev zelenice za raztros pepela

Nives Venko

Venkova je potrdila, da so projekti za raztros pepela že pripravljeni, Sihur pa računa, da bo travnik desno od poslovilnega objekta za raztros urejen v prihodnjih dveh letih.

Program komunale za prihodnje leto, smo še izvedeli do direktorice, pa vsebuje tudi novourejene vodovodne priključke na pokopališčih v Turju in Gorah – ti pokopališči je v upravljanje komunala prevzela v minulem letu.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...