4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoZnani kandidati za direktorja Zdravstvenega doma

Znani kandidati za direktorja Zdravstvenega doma

Vsi trije prijavljeni kandidati za direktorja Zdravstvenega doma Trbovlje izpolnjujejo zahtevane pogoje, po včerajšnjem odpiranju vlog pravi predsednik sveta zavoda Samo Guzej.

Samo Guzej

Odločitev bo padla prihodnji teden

Za direktorja Zdravstvenega doma naj bi se potegovali Denis Tomše, trboveljski občinski svetnik SMC, ekonimistka in računovodkinja, nekdanja SMC-jevka Marjeta Garantini, ki je za mesto direktorice neuspešno kandidirala že na prejšnjem razpisu, in pravnica Jasna Cepič.

Razgovor s kandidati bo svet zavoda opravil prihodnji teden, a tudi takrat, tako Guzej, bo morda še prezgodaj govoriti o imenu izbranega kandidata.

“Takrat bo padla odločitev, ki jo bomo posredovali ustanovitelju, saj mora soglasje k imenovanju podati še občinski svet, ki bo imel redno sejo 19. junija, kar je precej pozno. Županja se bo zato morda odločila za korespondenčno sejo. Po odločitvi občinskega sveta o novem direktorju zdravstvenega doma pa je možen še 15-dnevni rok za pritožbe,” je pojasnil Guzej.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...