Že petič ‘Srečen za živet’ v Zagorju

0
22

V aprilu bo potekal že 5. medgeneracijski festival ‘Srečen za živet’. Prijave zbirajo do 12. marca.

Festival promovira prostovoljstvo, aktivno preživljanje prostega časa, medgeneracijsko sodelovanje ter povezovanje društev, zavodov in organizacij iz lokalnega okolja. Po otvoritvi festivala bosta vzporedno potekala tržnica društev, zavodov in drugih organizacij ter ‘živi oder’.

Medgeneracijski festival ‘Srečen za živet’ bo v petek, 6. aprila 2018, od 16. do 19. ure, v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje.

Tržnica društev, živi oder in še kaj

Vsa zainteresirana društva, zavode in organizacije vabijo, da se pridružite pestremu dogajanju na ‘tržnici’, na kateri se boste imeli možnost predstaviti in promovirati svoje aktivnosti ter se povezati z ostalimi organizacijami iz lokalnega okolja. Na tržnici boste imeli na voljo svoj razstavni prostor, medgeneracijski festival pa je tudi priložnost za izvedbo katere od aktivnosti, ki bi pripomogla k vaši prepoznavnosti v lokalnem okolju.

Prijavite zbirajo na medgeneracijsko.sredisce@gmail.com ali vgc-zasavje@mczos.si. Za informacije so na voljo na telefonski številki 040 699 097.

PUSTI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here