-- OGLAŠEVANJE --

ZD Radeče: V nov mandat z novim ali “starim” direktorjem?

-- OGLAŠEVANJE --

Zdajšnjemu direktorju Zdravstvenega doma Radeče Franciju Čeču se izteka štiriletni mandat. V teku je že razpis, preko prijav na katerega bo znano, med katerimi kandidati se bo odločalo, kdo bo v naslednjem mandatu leta vodil Zdravstveni dom Radeče.

Direktor ZD Radeče, Franci Čeč.

Franci Čeč je vodenje ZD Radeče prevzel od Vladimire Tomšič, direktorice ZD Sevnica, ki je kot v.d. direktorice kratek čas vodila radeško zdravstveno ustanovo. Sedaj se Čeču po slabih štirih letih na vodstveni funkciji, ki jo opravlja v polovičnem delovnem času, izteka mandat (januarja prihodnje leto). Ob poizvedovanju glede vnovične kandidature namere Čeč ni niti potrdil niti ovrgel.

Zainteresirani za funkcijo direktorja radeškega zdravstvenega doma morajo imeti najmanj pet let delovnih izkušenj z vodenjem in upravljanjem, prijavi pa predložiti poleg ustreznih dokazil tudi program dela in razvoja ZD ter opredeliti svojo vlogo pri realizaciji le-tega.

Vloge razpisna komisija Zdravstvenega doma Radeče sprejema do 4. decembra.

SORODNI ČLANKI:

Iz slabega je na dober glas povzdignil radeški zdravstveni dom

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --