-- OGLAŠEVANJE --

Zagorski šport v ženske roke

Zavod za šport Zagorje, ki že dobro leto deluje pod vodstvom vršilke dolžnosti Karmen Cestnik, je naposled dočakal novo vodstvo.

-- OGLAŠEVANJE --

Svet zavoda za šport Zagorje je predlagal, občinski svetniki pa včeraj podprli, da za direktorico Zavoda za šport za 4 letno obdobje imenujejo diplomirano pravnico Samantho Tino Lovše iz Šmartnega pri Litiji.

Aktivna v futsalu

Lovšetova je trenutno svetovalka v Službi za delovnopravne zadeve na Ministrstvu za notranje zadeve, aktivna je tudi na športnem področju. Je UEFA delegatka, predsednica Futsal club Litija, je nekdanja podpredsednica Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, je članica komisije za mali nogomet pri Nogometni zvezi Slovenije in tehnična delegatka za futsal pri Mednarodni univerzitetni športni zvezi. Je tudi članica projektne skupine za organizacijo Euro Futsal 2018.

Vizija do leta 2021

V viziji do leta 2021 Lovšetova načrtuje, da se bo Evropark uvrstil med največja športno rekreacijska območja v Sloveniji, povečalo naj bi se število otrok, mladostnikov, ki se ukvarjajo s športom in športno aktivnih občanov vseh starosti ter povečalo število športnih društev v občini.

“Sem zadovoljna, vesela soglasne podpore občinskega sveta. Vprašanja, ki so mi jih zastavili pred glasovanjem sprejemam pozitivno, saj gre za pomembno področje pri razvoju občine in verjamem, da si želijo, da na to mesto pride prava oseba. Zavedam se, da je pred mano začetek trdega dela. Moj prvi cilj je, da se seznanim z delovanjem zavoda in začnem z izvajanjem programa,” nam je zaupala Lovšetova po izvolitvi.

Program predstavilo 7 kandidatov

Na razpis v začetku novembra se je prijavilo 12 kandidatov, njihove vloge je svet zavoda sprejel v obravnavo na seji 15. novembra. Prejeli so eno nepopolno vlogo, ki so jo izločili iz nadaljnje obravnave. Zaradi pomanjkanja referenc na športnem področju so kasneje izločili še štiri kandidate, sedem pa so jih povabili, da so v začetku decembra predstavili svoje programe, je pojasnil Iztok Cilenšek s sveta zavoda. Članom sveta zavoda so se poleg Lovšetove predstavili še Olaf Grbec, Metka Lukančič Nemec, Ksenija Kranjc, Blaž Bergant, Martin Raušl in še en kandidat, ki nas je prosil za anonimnost.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --