12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoZasavski rokodelci po novo znanje

Zasavski rokodelci po novo znanje

Partnerstvo LAS Zasavje bo skupaj s še 10 LAS-i pričel z izvajanjem projekta ‘Zgodbe rok in krajev’.

V projekt se lahko vključijo hrastniški, trboveljski in zagorski rokodelci, prijave sprejemajo do 31. oktobra.

Nova znanja za rokodelce

Namen projekta je, da se ustvari spodbudno okolje za razvoj rokodelstva v Sloveniji s ciljem povečanja gospodarske in družbene moči rokodelcev ter krepitvi lastnih kapacitet.

Rokodelci bodo pridobili ustrezna strokovna znanja in nove izkušnje, sodelovali bodo z oblikovalci, kar jim bo omogočilo, da bodo njihovi izdelki še bolj kvalitetni in uspešnejši na trgu.

Temeljni del projekta je torej izobraževanje. Rokodelci bodo pridobili nova znanja za razvoj in promocijo izdelka, veščine javnega nastopanja, osebno komuniciranje, urejanje stojnic in prodajnega prostora …

Izbrali legende občin

V okviru projekta bodo izbrane tudi zgodbe – legende občin vseh 11 LAS-ov, vključenih v projekt; izdelana bo knjiga z istoimenskim naslovom projekta “Zgodbe rok in krajev”. Poleg novih znanj se bodo rokodelci vključevali v turizem s prikazom mojstrskih znanj in veščin.

Več informacij na sedežu vodilnega partnerja Partnerstva LAS Zasavje – OOZ Hrastnik, Cesta 1. maja 83, Hrastnik, telefon 03 56 32 960 ali po e-pošti partnerstvo@las-zasavje.eu.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...