-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski rokodelci po novo znanje

-- OGLAŠEVANJE --

Partnerstvo LAS Zasavje bo skupaj s še 10 LAS-i pričel z izvajanjem projekta ‘Zgodbe rok in krajev’.

V projekt se lahko vključijo hrastniški, trboveljski in zagorski rokodelci, prijave sprejemajo do 31. oktobra.

Nova znanja za rokodelce

Namen projekta je, da se ustvari spodbudno okolje za razvoj rokodelstva v Sloveniji s ciljem povečanja gospodarske in družbene moči rokodelcev ter krepitvi lastnih kapacitet.

Rokodelci bodo pridobili ustrezna strokovna znanja in nove izkušnje, sodelovali bodo z oblikovalci, kar jim bo omogočilo, da bodo njihovi izdelki še bolj kvalitetni in uspešnejši na trgu.

Temeljni del projekta je torej izobraževanje. Rokodelci bodo pridobili nova znanja za razvoj in promocijo izdelka, veščine javnega nastopanja, osebno komuniciranje, urejanje stojnic in prodajnega prostora …

Izbrali legende občin

V okviru projekta bodo izbrane tudi zgodbe – legende občin vseh 11 LAS-ov, vključenih v projekt; izdelana bo knjiga z istoimenskim naslovom projekta “Zgodbe rok in krajev”. Poleg novih znanj se bodo rokodelci vključevali v turizem s prikazom mojstrskih znanj in veščin.

Več informacij na sedežu vodilnega partnerja Partnerstva LAS Zasavje – OOZ Hrastnik, Cesta 1. maja 83, Hrastnik, telefon 03 56 32 960 ali po e-pošti partnerstvo@las-zasavje.eu.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --