-- OGLAŠEVANJE --

Zasavje pred volitvami obiskala tudi evropska poslanka Ljudmila Novak

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj se je v Zasavju mudila evropska poslanka iz vrst Nove Slovenije (NSi) Ljudmila Novak, ki sicer v Bruslju zastopa Evropsko ljudsko stranko.

Obisk zasavske regije je Novakova pričela v Litiji, kjer se je srečala z litijskim odborom NSi in njihovim kandidatom za poslanca Janezom Bejo. V Zagorju se je srečala s kandidatom za poslanca NSi Aljažem Jerino in županom Matjažem Švaganom, v Trbovljah pa se je na Ledenici srečala s člani občinskega odbora NSi in kandidatom za poslanca Dragom Kočarjem. Pozdravila jih je tudi županja Jasna Gabrič, ki je Novakovi in drugim predstavnikom NSi opisala razvoj doline oziroma mesta v zadnjih letih. 

“V Trbovljah sem bila nazadnje pred nekaj leti in moram reči, da se je mesto kar spremenilo. Ploščad na Ledenici je zelo lepa, lokalna skupnost je dobro izkoristila prostor,” je ob koncu srečanja dejala Novakova. “Veseli me, da imajo v Trbovljah energično županjo, ki je tudi mama in kljub temu polna energije. Vem, da biti županja ni enostavno, ker je veliko nalog in obveznosti,” je še dodala evropska poslanka, ki Trbovljam želi, da se še naprej tako dobro razvijajo, tudi s pomočjo evropskega denarja. 

Novakova se je udeležila tudi soočenj v Trbovljah, na katerih je sodeloval njihov kandidat Drago Kočar.

“Upam, da se uresniči tudi projekt navezave Trbovelj in Hrastnika na avtocesto, da bosta občini dobili dostop do večjih cestnih povezav,” je še dejala Novakova, ki je pred nedeljskimi volitvami z veseljem podprla kandidate NSi na terenu in skupaj z njimi nagovarjala ljudi. “Želimo si, da bi kot stranka dosegli čim boljši rezultat,” je še dejala evropska poslanka, ki se je kasneje udeležila tudi soočenja poslanskih kandidatov za volilni okraj Trbovlje-Hrastnik, ki je potekalo v Delavskem domu Trbovlje.

Prispevek je oglasno sporočilo. Naročnik oglasa je Nova Slovenija.

SORODNI ČLANKI:

V Zasavju prvi dan predčasnih volitev oddanih že 1.482 glasovnic

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --