-- OGLAŠEVANJE --

Zasavci, kaj bi vas “potegnilo” na prireditev?

-- OGLAŠEVANJE --

Ustanovitev TIC-a in razvoj turizma

Tina Moljk

Jeseni naj bi bil ustanovljen tudi Turistično-informacijski center, ki bo lociran v muzeju. “V sklopu tega projekta je predvidenih kar nekaj aktivnosti. TIC Hrastnik bo promoviral, tako Hrastnik, kot tudi regijo ter turistične ponudnike regije, se vključeval v različne dogodke v regiji in izven nje,” nam pojasni Moljkova. TIC bo točka, kjer bodo obiskovalci Hrastnika prejeli vse potrebne informacije.

V poletnih mesecih se bo izvedla energetska sanacija športne dvorane in bazena, ki naj bi do septembra ponovno obratovala normalno, nam pove direktorica Tina Moljk.

V Hrastniku je težko privabiti ljudi

Uprava KRC-a

V KRC-u si želijo večjo odzivnost na področju organiziranih kulturnih prireditev. “Še vedno se soočamo s težavo kako privabiti ljudi in to kljub temu, da je naš program visoko na kvalitetnem nivoju, cenovno pa, glede na ostalo Slovenijo, zelo nizko,” pove direktorica.  V prihodnjem letu pripravljajo nov program prireditev, kjer bo poudarek na vzgoji otrok in mladine. V želji, da bi mladino navadili na obiskovanje dogodkov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --