5.4 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoZapora odstranjena

Zapora odstranjena

V Hrastniku so v petek na odseku Ceste 1. maja položili asfalt in odstranili semaforja ter polovično zaporo ceste. Dela so trajala vse od 6. oktobra, promet pa je v tem času potekal izmenično enosmerno.

Začasna “pridobitev”

steklarna3Zapora je bila nadležna predvsem za vsakodnevne uporabnike ceste, saj so v času jutranje in popoldanske prometne konice, ko ljudje odhajajo na delo in se z dela vračajo, nastajali zastoji.

“Smo pa v Hrastniku vsaj prišli do semaforja, čeprav le začasno,” se je v času polovične zapore pošalil eden od voznikov, čakajočih v koloni.

Preusmeritev pešcev

steklarna2Pešci so na omenjenem odseku zaenkrat še vedno preusmerjeni na pot, ki vodi čez parkirišče. Dela na pločniku bodo dokončana do 11. decembra, je povedal Rok Mlakar iz podjetja AGM Nemec.

Problem je bil predvsem v ozkem cestišču zaradi katerega so tovorna vozila sekala krivino in vozila po robu pločnika, ki je bil zato že precej uničen. Delavci so se lotili sanacije pločnika, vozišča in vodovoda.

Obnova se bo kmalu pričela

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...