-- OGLAŠEVANJE --

Zapora ceste zaradi sečnje dreves

V uredništvo smo prejeli obvestilo, da bo prihodnji teden od ponedeljka do petka zapora ceste Slap-Jevnica-Kresnice-Litija, zaradi sečnje dreves. 

-- OGLAŠEVANJE --

Od 22.4.2024 do 26.4.2024, med 8.00 in 13.00 uro ter med 14.30 in 17.00 uro bo na lokalni cesti Slap-Jevnica-Kresnice-Litija, na odseku med Litijo in Bedenom, popolna zapora ceste. Na območju od Plečnikovega spomenika do objekta Avto moto se bo izvajala sečnja nevarnih dreves, ki ogrožajo uporabnike lokalne ceste, stanovanjske objekte in Plečnikov spomenik.

Posamezna drevesa so močno nagnjena, oslabela in bi zaradi svojih dimenzij ob morebitnem padcu predstavljajo veliko nevarnost. Sečnjo izvaja družba Slovenski državni gozdovi d.o.o. s svojimi podizvajalci.

Ob sečnji bo popolna zapora navedenega odseka s prekinitvijo za izvajanje šolskih prevozov (med 13.00 in 14.30 uro) in morebitna interventna vozila.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zagorski taborniki že 40 let: “taborniki niso le društvo, je način življenja.”

Beno Omahne, ki je organizator dogodka pravi, da "taborniki niso le društvo, je način življenja." Ob 40. obletnici delovanja zagorskih tabornikov so se prireditve...
-- OGLAŠEVANJE --