17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoZagorska izpostava se seli

Zagorska izpostava se seli

Že pred časom smo poročali, da naj bi se zagorska izpostava ZZZS preselila kar v občinsko stavbo. Pa so si premislili.

zzzs3Kot nam je povedala Alenka Starič, vodja zasavskih poslovalnic, bi se tam preveč “izgubili”, zato so v sodelovanju z občino našli novo lokacijo. Trenutno lokacijo, kjer je pred Zavodom za zdravstveno zavarovanje bila tudi pošta, naj bi odkupila občina za potrebe širjenja zagorske knjižnice.

Nasproti lekarne, nad kopirnico v novem nadzidku bodo od jutri naprej, smo še izvedeli, za stranke pa odprti od petka po delovnem času.

DOPOLNJENO, 20.10.2016:

Po objavi članka so se oglasili na občini, kjer so dejali, da pri iskanju novih prostorov za ZZZS niso sodelovali. Zavodu so namreč ponudili brezplačne prostore v občinski zgradbi, kamor naj bi se najprej selili, te prostore so si tudi večkrat ogledali. Nato pa so z ustnim obvestilo odstopili od ponujenega, pravijo na zagorski občini, ki so vseskozi držali obljubo o brezplačni uporabi prostora v občinski zgradbi in zato pri iskanju nove lokacije niso sodelovali.

ZZZS se seli v zagorsko občino

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...