12 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoZagorjanka v ekipi prve dame Zdravniške zbornice

Zagorjanka v ekipi prve dame Zdravniške zbornice

Irena Manfredo

V ekipi ZZP nove predsednice Zdravniške zbornice Slovenije tudi Irena Manfredo, zagorska zdravnica, specialistka medicine dela, prometa in športa in dobra poznavalka pozitivne psihologije, ki ima zasebno prakso v Zagorju.

“Je ena tistih, ki so me spodbudili h kandidaturi,” za Manfredovo zapiše predsednica Zdravniške zbornice Zdenka Čebašek-Travnik.

Raziskuje vpliv stresa na nastanek bolezni

Manfredova se že nekaj let poklicno in raziskovalno ukvarja z vplivom psihosocialnih dejavnikov in stresa na nastanek bolezni, zadnji dve leti se posveča študiju in praktični uporabi pozitivne psihologije. O sebi pravi: “Veseli me veliko stvari. Lepota, narava, umetnost, stik z ljudmi, vrtnarjenje, šport. Tečem, kolesarim, smučam, plavam, igram tenis. Golf bom igrala po osemdesetem.” Za zbornico bo dragoceno njeno poznavanje dejavnikov stresa v delovnem okolju zdravnikov in njena trdna odločenost, da se bori za zastavljene cilje, je v predstavitvi članov ekipe ZZP (Zdravniki za profesionalizem) predstavljena zagorska zdravnica.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Konec julija DPM pelje trboveljske otroke v Savudrijo, iščejo pa tudi še animatorje

Z DPM Trbovlje so sporočili, da so odprte prijave za letovanje v Savudriji za osnovnošolske otroke. Do sredine naslednjega meseca pa iščejo tudi animatorje. Glede...
X