22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoZagorjanka v ekipi prve dame Zdravniške zbornice

Zagorjanka v ekipi prve dame Zdravniške zbornice

Irena Manfredo

V ekipi ZZP nove predsednice Zdravniške zbornice Slovenije tudi Irena Manfredo, zagorska zdravnica, specialistka medicine dela, prometa in športa in dobra poznavalka pozitivne psihologije, ki ima zasebno prakso v Zagorju.

“Je ena tistih, ki so me spodbudili h kandidaturi,” za Manfredovo zapiše predsednica Zdravniške zbornice Zdenka Čebašek-Travnik.

Raziskuje vpliv stresa na nastanek bolezni

Manfredova se že nekaj let poklicno in raziskovalno ukvarja z vplivom psihosocialnih dejavnikov in stresa na nastanek bolezni, zadnji dve leti se posveča študiju in praktični uporabi pozitivne psihologije. O sebi pravi: “Veseli me veliko stvari. Lepota, narava, umetnost, stik z ljudmi, vrtnarjenje, šport. Tečem, kolesarim, smučam, plavam, igram tenis. Golf bom igrala po osemdesetem.” Za zbornico bo dragoceno njeno poznavanje dejavnikov stresa v delovnem okolju zdravnikov in njena trdna odločenost, da se bori za zastavljene cilje, je v predstavitvi članov ekipe ZZP (Zdravniki za profesionalizem) predstavljena zagorska zdravnica.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...