17.3 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoZagorjanka v ekipi prve dame Zdravniške zbornice

Zagorjanka v ekipi prve dame Zdravniške zbornice

Irena Manfredo

V ekipi ZZP nove predsednice Zdravniške zbornice Slovenije tudi Irena Manfredo, zagorska zdravnica, specialistka medicine dela, prometa in športa in dobra poznavalka pozitivne psihologije, ki ima zasebno prakso v Zagorju.

“Je ena tistih, ki so me spodbudili h kandidaturi,” za Manfredovo zapiše predsednica Zdravniške zbornice Zdenka Čebašek-Travnik.

Raziskuje vpliv stresa na nastanek bolezni

Manfredova se že nekaj let poklicno in raziskovalno ukvarja z vplivom psihosocialnih dejavnikov in stresa na nastanek bolezni, zadnji dve leti se posveča študiju in praktični uporabi pozitivne psihologije. O sebi pravi: “Veseli me veliko stvari. Lepota, narava, umetnost, stik z ljudmi, vrtnarjenje, šport. Tečem, kolesarim, smučam, plavam, igram tenis. Golf bom igrala po osemdesetem.” Za zbornico bo dragoceno njeno poznavanje dejavnikov stresa v delovnem okolju zdravnikov in njena trdna odločenost, da se bori za zastavljene cilje, je v predstavitvi članov ekipe ZZP (Zdravniki za profesionalizem) predstavljena zagorska zdravnica.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Popolna zapora ceste nad Abecedo

Občina Hrastnik obvešča, da bo popolna zapora lokalne ceste LC 122020 HRASTNIK–PRAPRETNO–HRASTNIK na odsek ABCDE–Prapretno–odcep Retje. Zaradi gradnje kanalizacije bo popolna zapora lokalne ceste od...
X