-- OGLAŠEVANJE --

Zadnjih 5 minut usodnih za triatlonca

-- OGLAŠEVANJE --

V petkovi prometni nesreči v Hrastniku, v kateri je voznica spregledala kolesarja, je poškodbe utrpel triatlonec Denis Šketako.

Okoli 14. ure je Denis kolesaril zadnjih 5 minut svojega treninga, sicer dolgega tri in pol ure, ko mu je voznica prekrižala pot.

“Kako sem padel se niti ne spomnim, vem samo, da sem ležal na tleh do prihoda reševalcev,” opisuje hrastniški železni mož. Denisa so po nesreči odpeljali v bolnišnico, kjer je do včeraj ostal na opazovanju, danes pa je že v domači oskrbi.

Čakanje na izvide najhujše

Najhujši trenutki so bili, pripoveduje, ko je prispel bolnišnico in čakal na informacijo, ali je poškodovana tudi hrbtenica. K sreči so bile novice vzpodbudne.

Denis je lani postal evropski prvak v triatlonu.

Zlomljenega nima ničesar, še vedno pa čuti bolečine po vsem telesu. Danes sledijo nadaljnje preiskave, ki bodo pokazale, ali ima morda težave na ledvicah. Potem bo njegovo stanje ocenil še fizioterapevt. Takrat bo moč reči, kdaj naj bi nadaljeval s treningi. Prvo tekmo je mladi Hrastničan planiral nekje v marcu, ali z zamikom vsaj v aprilu.

Čimprej na kolo

Kolo se je dobesedno prepolovilo.

Šketako si najbolj želi, da bi se čimprej vrnil na treninge in nadaljeval pot, ki si jo je zastavil. O nesreči pa zelo umirjeno pravi: “Tudi takšni dnevi so del mojega športa in jih jemljem v zakup.”

SORODNI ČLANKI:

Ko železni mož postane še evropski prvak

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Svetovno znana imena v Zasavju zaradi slovenskega znanja

Lokalna ponudba za goste iz različnih strani sveta Po slavnostni otvoritvi v Delavskem domu Trbovlje, katere so se udeležili gostje iz 49 držav sveta, je...
-- OGLAŠEVANJE --