4.2 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.si1+1=2Začenja se prenova igrišča, ki bo bogatejše za trampolin, 3D živali, tudi...

Začenja se prenova igrišča, ki bo bogatejše za trampolin, 3D živali, tudi mizico za šah …

Začenjajo se dela na igrišču Partizan, ki so ga ob pričetku gradbenih del na tem območju zaprli. Obeta se trampolin, pa 3D živali, tudi mizica za šah in nov motorični most. Pripravljeno za uporabo naj bi bilo do konca meseca marca. 

Načrt prenove igrišča Partizan

Prenovljeno igrišče bo malčkom, otrokom in mladostnikom ponujalo možnost preživljanja časa na prostem. “Del igral bo popolnoma novih, del pa smo jih obnovili,” poročajo na Občini Trbovlje. Veliko plezalo, sklop gugalnic in igrali na vzmet bodo po obnovi zopet vrnjeni na igrišče in se pridružili novemu motoričnemu mostu, trampolinu, mizici za šah, previsni gugalnici in 3D živalim. Prav tako bosta obnovljena igrišče za mali nogomet in odbojkarsko igrišče, ki mu bo dodana zaščitna mreža za lovljenje žoge. Poleg klopi in poslikave na zidu bodo območju pri Partizanu krasila novo zasajena drevesa.

Dela na igrišču bodo zaključena v mesecu marca in, kot pravijo na občini “na enem mestu ponujalo aktivnosti za mlade nadobudneže vseh starosti.”

Igrišče je že gradbišče, dostop urejen le za stanovalce

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ZAPORE jutri, zaradi vremenskih razmer, ne bo

Med Zagorjem in Litijo, na cesti za Savo so ponovno aktualne zapore vsako soboto vsaj do konca leta.  A, ker jutri kaže slabo vreme, natančneje...