3.3 C
Trbovlje
sobota, 4. decembra 2021
ZON.siAktualnoZa Sveo ena ponudba

Za Sveo ena ponudba

V petem poskusu prodaje zagorskih nepremičnin podjetja Svea – v stečaju, rok se je iztekel pred nekaj dnevi, so prejeli eno ponudbo.

Kdo bo kupil skladiščne prostore Svee?

Tomaž Kos

Kdo je potencialni kupec, še ni znano. “Prejete ponudbe še nismo odprli, se pa nanaša na desno stran, torej na skladiščne prostore Svee na Cesti 20. julija v Zagorju. Verjetno bodo prodani,” nam je povedal stečajni upravitelj Tomaž Kos. Skladiščni kompleks so prodajali po izhodiščni ceni 336.000 evrov.

Nobene ponudbe niso prejeli za upravno stavbo, ki so jo prodajali za 560.000 evrov in proizvodni kompleks, naprodaj za 1.783.000 evrov. Kot pravi Kos, bosta šli v ponovno prodajo v kratkem, o tem, ali bodo nepremičnine Svee ponudili po nižji ceni, pa bodo odločali upniki.

Več ponudb za tovarniški kompleks v Ložu

Nekaj ponudb pa so že prejeli za tovarniški kompleks Svee Gaber Lož, kjer se rok za oddajo ponudb še ni iztekel, je še povedal Kos. Ocenjena likvidacijska vrednost nepremičnin znaša 939.000 evrov, strojev in naprav pa dobrih 202.000 evrov.

Zanimanja kupcev za upravno stavbo ni bilo.

SORODNI ČLANKI:

Kaj planira novi lastnik s Sveo?

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

FOTO: Čisto prava mala čarobna dežela, ki si jo lahko ogleda vsak

Ko se stemni, se v čarobni deželi prižgejo luči in srnice se usedejo pred hiško. Snežak se odpravi na pohod, lisička skrbno varuje strože...