22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.si1+1=2Za nekatere počitnice, za druge tudi delo

Za nekatere počitnice, za druge tudi delo

Tudi letos bo v Poreču organizirano zdravstveno letovanje otrok, ki ga organizira Občinska zveza prijateljev mladine (OZPM) Hrastnik. Prijave sprejemajo do ponedeljka, 15. maja.

210 evrov za 10 dni morskih dogodivščin

Letovanje bo potekalo od 3. do 13. avgusta v počitniškem domu Zveze prijateljev mladine Maribor, kjer je na voljo 337 ležišč. Starši bodo prispevali le del celotne cene, to je 210 evrov, ki jih lahko poravnajo v šestih obrokih. V ceno je vključenih 10 polnih penzionov, celodnevna zdravstvena oskrba, uporaba igrišč in ostalih objektov v naselju, avtobusni prevoz in spremljevalci.

Vsako leto nekaj otrok letuje brezplačno. “Če stroškov letovanja ne zmorete poravnati, to napišite na prijavnico ali nas o tem obvestite po telefonu. V sodelovanju s Centrom za socialno delo Hrastnik in šolsko svetovalno službo bomo pripravili seznam otrok, ki bodo letovali brezplačno in vas o tem obvestili,” pravijo na OZPM Hrastnik. Dodatne informacije dobite na sedežu OZPM Hrastnik, Log 3 in na tel.: 03/56 42 378.

Prijavite se za vzgojitelja na letovanju

OZPM Hrastnik vabi, da se do ponedeljka, 22. maja, pisno prijavijo tudi vzgojitelji – vodiči, ki bodo vodili posamezne skupine otrok na letovanju. Pogoj za prijavo je starost vsaj 20 let. Prednost pri izbiri bodo imeli pedagoški delavci in študentje Pedagoške fakultete, tisti, ki aktivno sodelujejo pri delu OZPM Hrastnik, DPM Hrastnik ali DPM Dol, in tisti, ki že imajo izkušnje pri vodenju otrok na letovanjih OZPM Hrastnik.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...