-- OGLAŠEVANJE --

Z ostrim predmetom ji je poškodoval avto

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

Zadnji petek v letu so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je bilo ugotovljeno, da kršitelj potrebuje zdravniško pomoč. Zdravstvenemu osebju je bila nudena asistenca pri prevozu v zdravstveno ustanovo.

Obveščeni so bili o nepravilno parkiranem osebnem vozilu v Zagorju. Izdali so obvestilo o prekršku.

V soboto so obravnavali tatvino denarnice v trgovini v Zagorju. Z dejanjem je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Sprejeli so več naznanitev kršitev metanja pirotehničnih izdelkov, a kršitelje niso izsledili.

Obravnavali so tudi sum kaznivega dejanja nasilja v družini, kjer policisti obvestila še zbirajo.

Zgodila se je tatvina denarnice v Zagorju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Mobilni telefon

Najden je bil mobilni telefon pri naselju Rove (na fotografiji). V kolikor ga pogrešate, je telefon na PP Zagorje ob Savi.

V nedeljo so zagorski policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Obveščeno bo pristojno državno tožilstvo.

V ponedeljek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju PP Litija. Policisti so odstopili od ogleda kraja prometne nesreče in udeležencema izdali obvestilo o odstopu.

PP Litija

V petek dopoldne so v Litiji obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Sledi zbiranje obvestil.

Okoli 12.30 so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v naselju Litija, v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih vozil. Kršitelju so zaradi neprilagojene hitrosti izdali plačilni nalog.

V soboto zvečer so sprejeli prijavo pogrešane osebe z območja PP Grosuplje. Pogrešano osebo so s pomočjo zbranih obvestil že našli.

Zvečer so policisti intervenirali v zasebnem prostoru v naselju Litija, kjer pa kršitev ni bila ugotovljena.

V nedeljo zgodaj zjutraj so v naselju Ponoviče obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Izdan je bil plačilni nalog.

Popoldan so obravnavali poškodovanje kovinskega zabojnika. Sledi zbiranje obvestil.

PP Hrastnik

Na pri dan v novem letu so popoldan policisti pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila in pri tem ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola (0,35 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in izdali kazen.

V večernih urah so obravnavali tatvino gotovine in brezalkoholnih pijač iz podjetja. Policisti še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje

V petek je občanka je naznanila poškodovanje osebnega avtomobila z ostrim predmetom v Trbovljah. Z dejanjem je neznanec oškodovanki povzročil materialno škodo v višini 300 evrov. Sledi zbiranje obvestil.

Na zadnji dan starega leta so policisti pri kontroli cestnega prometa ustavili dva različna voznika osebnih vozil, za katera je bilo z elektronskim alkotestom ugotovljeno, da sta imela med vožnjo v izdihanem zraku 0,51 mg/l in 0,42 mg/l alkohola. Obema so odvzeli vozniško dovoljenje začasno in zoper oba bo podan obdolžilni predlog.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zapora ceste zaradi sečnje dreves

Od 22.4.2024 do 26.4.2024, med 8.00 in 13.00 uro ter med 14.30 in 17.00 uro bo na lokalni cesti Slap-Jevnica-Kresnice-Litija, na odseku med Litijo...
-- OGLAŠEVANJE --