-- OGLAŠEVANJE --

VPISI: Bi igrali na trobento ali klavir, morda bobne?

Vse tri zasavske glasbene šole konec maja vpisujejo nove učence.

-- OGLAŠEVANJE --

Predstavili se bodo šolarjem in vrtičkarjem

Glasbena šola Hrastnik
Glasbena šola Hrastnik

Vpis novih učencev v Glasbeno šolo Hrastnik bo v petek, 27. maja, od 16. do 18. ure, in v soboto, 28. maja, od 9. do 11. ure. Otroci, ki se želijo vpisati v program Glasba, morajo opraviti preizkus glasbene nadarjenosti. “Predstavitve naše dejavnosti bomo naredili v osnovni šoli in vrtcu v dopoldanskem času. Za individualna vprašanja smo na voljo po telefonskem dogovoru vsak dan popoldan,” pravi ravnateljica hrastniške glasbene šole Polona Kovač.

Na voljo 35 mest za individualni pouk

Cicido_ 2014__44
Glasbena šola Zagorje

Cicido_ 2014__30

Glasbena šola Zagorje za prihodnje šolsko leto razpisuje razpisuje prosta mesta
na naslednjih predmetnih področjih: 35 vpisnih mest je na voljo za individualni pouk, in sicer za klavir, harmoniko, violino, violo, violončelo, kitaro, kljunasto flavto, flavto, klarinet, saksofon, trobento, evfonij, tolkala in petje).

Pri skupinskem pouku so na voljo predšolska glasbena vzgoja (letniki 2011), glasbena pripravnica (letniki 2010), predšolska plesna vzgoja (letniki 2011), plesna pripravnica 1, 2, in 3, balet in skupinska kljunasta flavta. Kot pojasnjuje ravnateljica Metka Podpečan pa bo “pri vpisih v programe skupinskega pouka zaradi omejitve vpisnih mest veljal vrstni red prijav”. 

Sprejemni preizkusi glasbenih sposobnosti za vpis na inštrument oziroma petje in vpisi novih učencev v programe skupinskega pouka bodo v četrtek, 26., in v torek, 31. maja, od 16. do 19. ure v Glasbeni šoli Zagorje.

V Trbovljah se učijo igrati na 17 inštrumentov

GŠ Trbovlje3
Glasbena šola Trbovlje

GŠ Trbovlje2Glasbena šola Trbovlje razpisuje prosta mesta, do zapolnitve, v naslednje programe: predšolska glasbena vzgoja (starost 5 let), glasbena pripravnica (starost 6 let), plesne pripravnice 1, 2 in 3 (starost 6, 7 in 8 let) in sodobni ples (9 do 11 let).

Učenci se lahko vpišejo tudi na inštrumente klavir, harmonika, violina, kljunasta flavta, violončelo (7 do 9 let), kitara (8 do 10 let), trobenta, pozavna, rog, diatonična harmonika (9 do 11 let), flavta, klarinet, saksofon, bariton (10 do 12 let), viola (11 do 13 let), tuba (11 do 18 let) ter petje (17 do 24 let). Število razpisnih mest je omejeno.

Na dan odprtih vrat vas Glasbena šola Trbovlje vabi v soboto, 28. maja, od 9. do 12. ure ter sprejemne preizkuse v tem terminu. Sprejemni preizkusi bodo možni še od ponedeljka 30. maja do srede 1. junija od 14. do 18. ure. Za sodobni ples bo možno opravljati sprejemne preizkuse in se vpisati v torek, 31. maja. od 14.do 19. ure, sprejemni poskusi za petje bodo v ponedeljek, 30. maja od 15. do 18.30 ure, kandidati pa morajo odpeti eno slovensko ljudsko pesem.
Željo vseh treh ravnateljic za prihodnje šolsko leto, bi lahko strnili v besede Katje Mikule: “Vključiti želimo čim več otrok in mladine v instrumentalno, plesno in predšolsko izobraževanje, ter jim na tak način ponuditi kvalitetno, zdravo in pestro preživljanje časa s glasbo in plesom.” 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --