-- OGLAŠEVANJE --

Poplave, drevesa na cesti, ogroženi stanovalci

Obilno deževje v zadnjih dveh dneh pustilo posledice. V večini primerov je šlo za podrto drevje, poplavljanje vodotokov in nabiranje vode na cestiščih, ogroženih nekaj stanovanjskih hiš.

-- OGLAŠEVANJE --

Ogroženi domovi

Včeraj popoldne je v naselju Selo pri Zagorju hudourniška voda zaradi zamašenega prepusta začela zalivati spodnje prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Zagorje mesto so iz poplavljenega objekta izčrpali okoli 20 kubičnih metrov vode in očistili prepust hudournika. Na kraju so bile prisotne tudi pristojne občinske službe.

poplava cesta savaV Hrastniku je voda iz naraslega potoka Brnica ogrožala stanovanjsko hišo v naselju Brnica.

“Popoldan smo namestili protipoplavne vreče ob potoku pri avtopralnici na Brnici, ponoči pa opazili poplavljeno cestišče na desnem bregu Save, v bližini stare šole na cesti proti Radečam,” je povedal Damjan Glogovšek iz PGD Hrastnik mesto. Gasilci so poplavljeno cestišče opazili pri pregledu brežin reke Save v Podkraju. Pristojna služba je postavila oznake za zaporo ceste, o dogodku pa je bila obveščena tudi policija.

Podrta drevesa in poplavljeno cestišče

poplava sava1Včeraj ob 14.32 je bil regijskih center za obveščanje obveščen o večjem številu podrtih dreves, ki so padli na cesto pri osnovni šoli v Čemšeniku. Gasilci PGD Čemšenik so odstranili pet dreves, ki so se nagnila na cesto.

V večernih urah je reka Sava poplavila lokalno cesto Sava–Mošenik v zagorski občini. Delavci JKP Zagorje ob Savi so postavili prometno signalizacijo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --