-- OGLAŠEVANJE --

VIDEO: Ponoči zagorelo nad trboveljskim vrtcem

-- OGLAŠEVANJE --

Noč za trboveljske gasilce ni bila mirna. Ponoči so odhiteli na požar na parkirišču podjetja, nad trboveljskim vrtcem Ciciban. 

Na parkirišču podjetja je namreč zagorel kombi, ki je pogorel v celoti. Požar se je razširil še na eno vozilo ter tudi na bližnji poslovni objekt. Hitrost gasilcev je zajezila požar, vseeno pa je nastala škoda v vrednosti več tisoč evrov. Območje so zavarovali in ustavili ognjene zublje. Uraden vzrok požara še ni znan, dogodek preiskujejo.

Ravno včeraj pa se je zgodilo nepredvidljivo, saj je v celotni Sloveniji ugasnila številka 112. Občani, ki so neuspešno klicali, so nato preusmerili svoje klice na 113, preko katere je policijski obveščevalni center poklical gasilce.

Poleg PGD Trbovlje mesto so na kraju bili tudi gasilci iz ostalih društev trboveljske zveze – Klek, Dobovec in Čeče. Kar 38 gasilcev se je z vsemi vozili, ki jih premorejo, borilo proti ognjenim zubljem, ki so ogrožali tudi vrtec.

Kot so sporočili s Policije, v dogodku nihče ni bil poškodovan, z ogledom kraja pa so policisti že pričeli v dopoldanskih urah. S kraja so domači gasilci odšli šele v jutranjih urah. Svoje ugotovitve bodo kriminalisti predali tožilstvu.

VIDEO:

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --