17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.si1+1=2VIDEO: Lepo je deliti

VIDEO: Lepo je deliti

Lepo je deliti, v glasbenem videu ugotavljajo učenci OŠ dr. Slavka Gruma.

Osnovna šola dr. Slavka Gruma letos sodeluje v projektu Video S-Factor, ki se po vzoru mednarodnega projekta letos prvič izvaja v 10 slovenskih osnovnih šolah s prilagojenim programom.

“Naša naloga je bila posneti glasbeni video, ki bi na zanimiv način predstavil sposobnosti naših učencev in prikazal utrip šole. Navdih za naš videoposnetek so nam dali učenci, ki nas vsak dan razveseljujejo in nagovarjajo z medsebojno pomočjo. Za rdečo nit smo tako izbrali pomoč sočloveku, ki se širi in osrečuje kar dva: prejemnika in darovalca,” je povedala ravnateljica Osnovne šole dr. Slavka Gruma Vanja Manfredo.

Utrip šole v glasbenem videu

Učenci so bili navdušeni nad snemanjem, zato so končni izdelek zelo težko pričakovali.
V začetku maja se je začelo internetno glasovanje, zdaj pa jih čaka le še zadnje dejanje – končna razglasitev zmagovalca, ki bo 26. maja v Semiču.

“Ne glede na uvrstitev smo zelo ponosni, saj nam je naš film tako všeč, da si ga vedno znova z veseljem ogledamo. Poglejte si ga še sami in se prepričajte o tem, kako veliko srce imajo naši učenci,” pravi Manfredova.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...