-- OGLAŠEVANJE --

VIDEO: Je Funkl že razdelil podžupanska mesta? Ali za hrastniško Svobodo stoji nekdanji župan Miran Jerič?

-- OGLAŠEVANJE --

Prva od treh soočenj, ki jih pripravljamo v Zasavju so za nami. Včeraj so na oder Delavskega doma Hrastnik stopili trije županski kandidati: Gregor Pajić, Žiga Kovač in Marko Funkl. Prvič po letu 2006 bodo Hrastničani na lokalnih volitvah izbirali le med tremi kandidati. Kdo je volilce najbolj prepričal?

Dogodek je otvorila stanovanjska tematika, saj Hrastnik že vrsto let ni pridobil ne novih najemniških ne lastniških stanovanj. Aktualni župan Marko Funkl je pojasnil, da Hrastnik ima privilegij s skoraj 1000 najemniških stanovanj, od tega je dobrih 300 občinskih. Napovedal pa je tudi, da so pridobljena vsa soglasja za gradbeno dovoljenje stanovanj na Resnici, kjer naj bi bila tretjina lastniških stanovanj. Kdo je kriv, da stanovanja še niso zgrajena, je še nadalje pojasnil.

Iskreno o svojem odhodu iz Zdravstvenega doma Hrastnik je na odru povedal tudi kandidat Gregor Pajić in dodal še, da je “nastavil hrbet”, kljub temu, da so bile vse ambulante takrat polne. Pa tudi za odseljevanje, ki ga je izpostavil že na soočenjih pred štirimi leti, je poiskal rešitve – kaj, po njegovem potrebuje Hrastnik, jasno in glasno v spodnjem videoposnetku.

Novinec na županskem političnem parketu Žiga Kovač je napovedal dvig nivoja kakovosti zdravstvenih storitev v Hrastniku ter nove storitve, zato je bil izzvan, da le te tudi konkretno našteje.

Ali so z glasovi kupčkali pred štirimi leti in ali so strici iz ozadja aktivni te dni? Je Funkl že razdelil podžupanska mesta? Ali za hrastniško Svobodo stoji nekdanji župan Miran Jerič? Odkrito in jedrnato so včeraj vsi trije kandidati postregli z odgovori. Ali so ti iskreni in ali so prepričali tudi gledalce – bo jasno že to nedeljo.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --