-- OGLAŠEVANJE --

Večkrat jo je brcnil, zdaj bo odgovarjal

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v petek so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je kršitelj oškodovanko večkrat brcnil. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper kršitelja izvedli prekrškovni postopek.
– kaznivo dejanje ponarejanja denarja, kjer so v denarni ustanovi ugotovili, da so prejeli ponarejen bankovec za 100 evrov. Sledi zbiranje obvestil.
– v soboto so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer je bilo razbito steklo na osebnem vozilu. Sledi zbiranje obvestil.
– kaznivo dejanje nevarne vožnje v prometu v katerem je osumljenec povzročil prometno nesrečo z materialno škodo pod vplivom alkohola. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.
– v nedeljo so urejali promet na cesti G II-108 do prihoda vzdrževalcev, ki so napako na semaforju odpravili.
– trčenje v divjad na cesti Zagorje- Bevško

PP Litija:
– v petek so obravnavali kaznivo dejanje nasilništva.
– prometno nesrečo z materialno škodo v naselju Litija, do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji.
– obveščeni so bili o vlomu v stanovanjsko hišo v naselju Konj. Na kraju ugotovljeno, da je neznani storilec v času od 28.12.2022 do 07.04.2023 iz novogradnje odtujil košaro, zbiralnik vode in neznano število kosov ročnega električnega orodja. V nadaljevanju je pristopil do gospodarskega poslopja ter vlomil skozi lesena vhodna vrata. Iz notranjosti odtujil dve kosilnici in motorno žago. Skupna škoda znaša okoli 1000 evrov. Sledi zbiranje obvestil.
– zvečer so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer kršitelj ni upošteval zakonitega ukaza, da s kršitvijo preneha, zaradi česar mu je bilo pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.
– v soboto so bili obveščeni o sporu, ki se v zasebni tožbi, zato policisti zadeve niso obravnavali.
– v nedeljo je občan v Moravčah pri Gabrovki v gozdu našel dve ročni bombi iz II. svet. vojne. Na kraju so posredovali policisti iz oddelka za protibombno zaščito, ki so ju z detonacijo uničili.

PP Trbovlje:
– v petek so intervenirali v gostinskem lokalu, kjer je prišlo do spora in pretepa med gostoma. Eden izmed njiju je zadobil hujše poškodbe. Sledi zbiranje obvestil.
– v soboto v popoldanskem so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je kršitelj nadaljeval s kršitvijo in ni upošteval ukazov policistov, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje in izrečena globa.

– v nedeljo so intervenirali Zagorju ob Savi, kjer se je občan nedostojno vedel do prodajalke, zaradi česar mu je bila izrečena globa.
– v večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do pretepa med več osebami. Pri tem so štiri osebe zadobile lahke telesne poškodbe. Sledi zbiranje obvestil.
– v večernem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Hrastniku in kršitelju izrekli globo.

PP Hrastnik:
– v petek so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bila izrečena prepoved približevanja.
– v soboto so pomagali pri vstopu v stanovanje v katerem je oseba zaradi poškodbe potrebovala pomoč.
– popoldne so v Logu v Hrastnik obravnavali kršitev z glasno glasbo, kjer je bil kršitelju izdan plačilni nalog.
– zvečer so bili obveščeni, da v večstanovanjskem objektu teče voda iz zgornjega v spodnje stanovanje. Skupaj z gasilci so uspeli zamakanje sanirati.
– v nedeljo so bili obveščeni, da je sprehajalko v Prapretnem ugriznil manjši pes. Izveden bo prekrškovni postopek.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --