-- OGLAŠEVANJE --

V Zasavju prvi dan predčasnih volitev oddanih že 1.482 glasovnic

-- OGLAŠEVANJE --

Kot kažejo podatki okrajnih volilnih komisij, je na voliščih predčasnega glasovanja v Zasavju včeraj svoj volilni glas oddalo 1.482 volilnih upravičencev. A to ne pomeni, da je možno že kaj špekulirati glede rezultatov, saj se glasovalne skrinjice predčasnega glasovanja odpirajo v nedeljo po 19. uri, ko se zaprejo vsa volišča.

Na predčasnem glasovanju okraja Hrastnik -Trbovlje je včeraj, v torek, 19. aprila 2022 glasovalo skupno 738 volivcev, po podatkih Okrajne volilne komisije Litija pa je na njihovem volišču glasovalo 374 volivk in volivcev. V Zagorju je svojega favorita tokratnih državnozborskih volitev obkrožilo 370 volivk in volivcev.

Podatki za Slovenijo: Po podatkih okrajnih volilnih komisij se je prvi dan predčasnega glasovanja na volitvah v državni zbor 2022 udeležilo 35.754 volivk in volivcev oziroma 2,1 odstotka od skupaj 1.695.766 vseh volilnih upravičencev. Vir: Državna volilna komisija

 

Še danes in jutri bo možno na skupno štirih voliščih, t.j. v prostorih Občine Litija, v upravni zgradbi Občine Hrastnik in upravni stavbi Občine Trbovlje ter Weinbergerjevi hiši v Zagorju, oddati predčasen glas, in sicer v enakem časovnem obdobju kot včeraj, med 7. in 19. uro.

SORODNI ČLANKI:

Pričelo se je predčasno glasovanje, svoj glas lahko oddate do četrtka

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Tek na smučeh tudi brez snega

Na razpis Inovacije Zasavja za leto 2024 so v letošnjem letu prejeli 20 prijav za novitete, pri katerih je sodelovalo 100 inovatorjev in inovatork....
-- OGLAŠEVANJE --