21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.si1+1=2V Trbovljah potrebujejo mlade učitelje

V Trbovljah potrebujejo mlade učitelje

Tudi v šolstvu iščejo mlade. Na trboveljski strojni in poklicni tehniški šoli bodo zaposlovali mlade učitelje začetnike po projektu »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja«.

Na STPŠ iščejo 3

Na Zavodu za zaposlovanje so do 14. januarja objavljeni razpisi za tri mesta: učitelj strokovnih modulov s področja elektrotehnike, učitelj strokovnih modulov s področja strojništva (za oba je zahtevana visokošolska izobrazba 1. stopnje) in 1 učitelj praktičnega pouka za program avtoserviser (stojni tehnik ali višja izobrazba in 3 leta izkušenj na področju avtomehanične oz. avtoservisne dejavnosti).

Projekt traja 8 mesecev od 1. aprila letos in sledi zaposlitev do 31. 5. 2019, nato pa je možno nadaljevanje zaposlitve. Pedagoško – andragoška izobrazba v fazi prijave na projekt še ni potrebna, so pa roki zelo kratki, saj se morajo šole na projekt prijaviti do 23. januarja, pojasni ravnateljica Marjetka Bizjak, ki vabi vse mlade, ki želijo svojo pot nadaljevati na njihovi šoli.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...