-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah potrebujejo mlade učitelje

-- OGLAŠEVANJE --

Tudi v šolstvu iščejo mlade. Na trboveljski strojni in poklicni tehniški šoli bodo zaposlovali mlade učitelje začetnike po projektu »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja«.

Na STPŠ iščejo 3

Na Zavodu za zaposlovanje so do 14. januarja objavljeni razpisi za tri mesta: učitelj strokovnih modulov s področja elektrotehnike, učitelj strokovnih modulov s področja strojništva (za oba je zahtevana visokošolska izobrazba 1. stopnje) in 1 učitelj praktičnega pouka za program avtoserviser (stojni tehnik ali višja izobrazba in 3 leta izkušenj na področju avtomehanične oz. avtoservisne dejavnosti).

Projekt traja 8 mesecev od 1. aprila letos in sledi zaposlitev do 31. 5. 2019, nato pa je možno nadaljevanje zaposlitve. Pedagoško – andragoška izobrazba v fazi prijave na projekt še ni potrebna, so pa roki zelo kratki, saj se morajo šole na projekt prijaviti do 23. januarja, pojasni ravnateljica Marjetka Bizjak, ki vabi vse mlade, ki želijo svojo pot nadaljevati na njihovi šoli.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --