19.2 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.siŠportUspeh na svetovnem pokalu 'Austrian Classics'

Uspeh na svetovnem pokalu ‘Austrian Classics’

11 članov kluba borilnih veščin Pon*Do*Kwan iz Zagorja se je pretekli konec tedna v sklopu slovenske reprezentance udeležilo svetovnega pokala v Avstriji.

Na enega izmed najmočnejših turnirjev na svetu, se je prijavilo kar 2400 tekmovalcev, kar je dalo vsem medaljam še dodaten sijaj. V disciplini pointfighting so naši člani dosegli več kot odličen uspeh.

Tina Baloh je tekmovala v treh kategorijah in dosegla dve 1. mesti ter eno 2. .mesto. Druga na tem turnirju sta bila tudi Tadej Kolander ter Luka Leskovar. Za bron pa je v eni izmed najtežjih kategorij poskrbel Miha Drnovšek. Zali Rozini, Melindi Ramadani, Roku in Žanu Vrtačniku, Tjaši Kovačič ter Jerman Domnu je do tako želenih medalj zmanjkalo malo sreče.

Vsi člani so prikazali vrhunske borbe ter dobro pripravljenost, kar je seveda odlična popotnica za naprej. Poleg naših odličnih borcev je na turnirju sodeloval tudi Tomaž Groboljšek v vlogi pomočnika glavnega reprezentančnega trenerja.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...