28.4 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoUgledno priznanje v roke Avtohiši Malgaj Trbovlje

Ugledno priznanje v roke Avtohiši Malgaj Trbovlje

Po več kot treh desetletjih sodelovanja s skupino Renault se je trboveljska avtohiša povzpela med najboljše in prejela laskavi naziv »Dealer of the year«.

Malgaj, kot eden izmed največjih prodajalcev vozil v Sloveniji s skoraj 100 zaposlenimi skrbi za popolno in celostno storitev. Od prodaje, vzdrževanja, servisiranja, do zavarovanj in registracije vozil. »Naziv je izjemno priznanje, a tudi obveza, da strokoven in profesionalen pristop ter odprtost, svetovanje in dobrodošlica vsem strankam ostanejo na najvišjem nivoju« ponosno pove direktor Avtohiše Malgaj Trbovlje Tomaž Benko.

Najboljši prav v času, ko je potrebno veliko prilagoditev in inovativnosti

Dodatno zadovoljstvo za Skupino Malgaj je gotovo dejstvo, da so laskavi naziv prejeli po tako posebnem letu kot je bilo 2020. V času, ko so morali procese dela spremeniti, inovativno prilagoditi – so kljub vsemu poskrbeli za želje in zadovoljstvo strank. Ob vsej negotovosti in spremembah so uspešno peljali najvišjo raven kakovosti in upoštevali vse ukrepe in predpise.

Vse to pa seveda ni mogoče brez dobrih kadrov, še doda Benko: »Temelj za takšen dosežek je vsekakor dober tehnični in strokovni nivo z visoko izobraženimi kadri, vlaganja v izpopolnitev tehnične opremljenosti in posluh za kupca. To ostaja tudi osnovno vodilo dela v prihodnje. Prihodnost je polna izzivov in v skupini Malgaj že imamo odgovor. Kompromis je v ceni, v kvaliteti nikoli!«

Skupina Malgaj združuje tri podjetja, in sicer Avtohišo Malgaj d.o.o. , Malgaj d.o.o. ter Malgaj Leasing d.o.o.. Avtohiša Malgaj Trbovlje, ki zastopa blagovne znamke Renault, Dacia in Nissan, pa je po več kot tri desetletja sodelovanja s skupino Renault, prejela prestižno nagrado »Dealer of the year«.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...