-- OGLAŠEVANJE --

Trčil v ograjo gostinskega lokala in pobegnil. A ne za dolgo …

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu, vključno z vikendom so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek popoldan so zaradi kršitve javnega reda in miru intervenirali v eni izmed javnih ustanov in zoper kršiteljico, ki je žalila zaposlene vodijo postopek o prekršku

Nekaj pred 18. uro so v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo, v kateri je nastala materialna škoda, policisti pa glede dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 22.30 so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri je bil udeležen voznik avtobusa na relaciji Prebold-Podmeja. Glede na do sedaj zbrana obvestila je nesrečo povzročil voznik osebnega vozila znamke Audi, temnejše barve. O dogodku je bila obveščena pristojna Policijska postaja Žalec.

V soboto ponoči so v Litiji obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik trčil v ograjo vrta enega izmed gostinskih lokalov in po nesreči odpeljal s kraja. Policisti zoper voznika, ki so ga izsledili, vodijo postopek o prekršku

Ob 11.00 uri so v Čemšeniku obravnavali prometno nesrečo v kateri je nastala materialna škoda, policisti pa glede dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Popoldan so intervenirali v Hrastniku zaradi glasne glasbe in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V ponedeljek v dnevnem času so obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanje osebnega vozila, kjer je do sedaj neznani storilec na parkirnem prostoru razbil prednje steklo. V zadevi še zbirajo obvestila.

V torek so bili obveščeni o požaru vrtne ure, in sicer je bilo ugotovljeno, da je glede na do sedaj znana obvestila do požara prišlo zaradi napačne in dotrajane dimniške napeljave, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja.

V četrtek so prejeli prijavo suma kaznivega dejanja goljufije, kjer je bil zaradi lažnega prikazovanja oškodovan ena izmed trgovin. V zadevi še zbirajo obvestila.

V soboto v večernem času so intervenirali v stanovanju v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med izvenzakonskima partnerjema, ki sta bila pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V nedeljo so na območju Trbovelj pri kontroli cestnega prometa ustavili 63-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Litija

V ponedeljek so intervenirali na vlaku kjer zoper kršitelja Zakona o varstvu javnega reda in miru vodijo postopek o prekrških. Ker je nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila na območju Polšnika med voznikoma osebnih vozil, na vozilih nastala manjša poškodba. Ob izpolnjenih pogojih je bilo izdano obvestilo o odstopu.

V torek so bili obveščeni o dogodku na območju naselja v Litiji, kjer naj bi prišlo do kršitev glede del občana na javni površini.  Elementi kaznivega dejanja ali prekrška niso bili ugotovljeni.

Policisti so na območju Litije zasegli več rastlin – sum prepovedane droge konoplja rastlina. Sledi zbiranje obvestil. Po zaključeni preiskavi bo zadeva posredovana na okrožno državno tožilstvo.

V sredo so obravnavali sum kaznivega dejanja velike tatvine na območju naselja Ribč, kjer je bil odtujen denar iz objekta. Sledi zbiranje obvestil. Po zaključku preiskave bo o vseh ugotovitvah obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Sum kaznivega dejanja velike tatvine na območju Jastrebnika, kjer je bil iz vozila odtujen denar in bančne kartice. Storilec je nato z odtujeno bančno kartico izvršil dvig denarja iz bankomata. Sledi zbiranje obvestil. Po zaključku preiskave bo o vseh ugotovitvah obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

V četrtek so litijski policisti pod drobnogledom imeli prometno nesrečo z materialno škodo na območju Vač, z udeležbo dveh osebnih vozil, o tem še zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so bili obveščeni o prometni nesreči z manjšimi poškodbami. Udeležencu so izdali obvestilo o odstopu.

V sredo v večernem času so bili policisti obveščeni o onemoglem moškem, ki je zaradi opitosti obležal. Policisti so onemoglega moškega pospremili domov, kršitev pa niso zaznali.

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču in pobegom povzročitelja. O dogodku še zbirajo obvestila.

V popoldanskem času so bili obveščeni, da je na železniški postaji Zagorje ob Savi zaparkirano označeno obračališče avtobusa. Na parkiran avtomobil je bilo izdano obvestilo o prekršku.

V nadaljevanju pa so bili obveščeni o večji udarni jami na cesti Trojane – Vransko. Policisti so kraj zavarovali do prihoda vzdrževalca cest, ki je zadevo ustrezno zavaroval do sanacije.

V petek so bili v jutranjem času obveščeni o dogodku, v katerem je lastniku z zasebne površine po klancu navzdol ušel nepravilno zavarovan tovorni avtomobil, ki se je ustavil v bližnjem gozdu. Policisti bodo o dogodku napisali uradni zaznamek.

V nadaljevanju so bili obveščeni o prometni nesreči z manjšo poškodbo v Litiji. Policisti so udeležencema izdali obvestilo o odstopu.

V večernem času pa so bili obveščeni o glasni glasbi na območju Litije, katere pa ob prihodu na kraj niso zaznali.

V soboto so bili v dopoldanskem času obveščeni o najdbi neeksplodiranih ubojnih sredstev na območju Javorja pri Gabrovki. Policisti so zavarovali kraj do prihoda enote za odstranitev NUS, ki sta najdene mine odstranila in jih onesposobila.

V nedeljo v večernem času so bili policisti obveščeni o poškodovanju avtobusne postaje na Izlakah. Po vseh zbranih obvestilih bodo na Okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --