16.6 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.siŠportTina Baloh s kompletom medalj

Tina Baloh s kompletom medalj

V prvem tednu junija se je v Budimpešti odvijal svetovni pokal v kickboxingu, ki se ga je udeležilo 3156 tekmovalcev iz 264 klubov. Na tekmovanju je sodelovala tudi ekipa Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje.

Že v petek je na tatamije stopila Tina Baloh, ki je v ekipnih borbah, z novo nastalo ekipo »United powered by Top Ten«, osvojila 3. mesto. V soboto je nastopila v posamični konkurenci članic in osvojila 1. mesto v kategoriji nad 70 kg in 2. mesto med članicami do 70 kg. Kot ena najboljših bork na svetu, je v nedeljo nastopila še v kategoriji grandchampion, kjer so vse najboljše tekmovalke združene v eno težnostno kategorijo. Na koncu turnirja se je morala zadovoljiti z bronasto medaljo, po porazu v polfinalni borbi, proti tekmovalki iz Norveške.

Odlično sta nastopila tudi Lara in Urban Indof. “Urban se je odlično boril, vendar po medaljah ni posegel, kljub temu pa pridobil ogromno prepotrebnih izkušenj velikih tekmovalk. Lara je ena izmed naših najmlajših tekmovalk, ki pa ima kljub mladosti že precej tekmovalnih izkušenj. V lanskem letu je na tem istem tekmovanju osvojila 3. mesto, letos pa svoj nastop še nadgradila in priznala premoč šele v finalni borbi. Z njenim 2. mestom smo v klubu zelo zadovoljni in se že veselimo naslednjih tekmovanj,” so zapisali v klubu.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X