-- OGLAŠEVANJE --

Švagan: “Moja prednost so ljudje!”

-- OGLAŠEVANJE --

Danes je za Zagorjane poseben dan. Poleg osrednje občinske prireditve pred dvema dnevoma je sobota tisti dan, ko se v Zagorju zvrsti največ športno kulturnih dogodkov. In čas, ko prebivalci zagorske doline pokažejo, kaj vse imajo in kaj znajo.

To je poseben dan tudi za župana Matjaža Švagana, nam je zaupal. Vse kar se dogaja v teh dneh, je dejal, je potrditev, da tako občinski svet kot župan delata dobro. “Da ljudje, kljub neznosnim temperaturam množično obiščejo prireditve in začutijo uspeh zagorske doline, je največ kar lahko župan dobi od svojih krajanov.”

Kaj ima Zagorje, kar druge občine nimajo?

Za župana, ki že 23 let sedi na čelu občine, je občinski praznik že malodane osebni praznik. “Če bi mi nekoč nekdo rekel, da je vse to mogoče, bi rekel, da govori pravljico. Danes pa vidite, da je vse res” je vzhičeno opisal svoje občutek ob prazniku Občine Zagorje. In kaj bi dolgoletni občinski prvi mož svetoval drugim županom? “Vsi župani imajo sredstva, nimajo pa vsi takšnih ljudi, kot jih imamo mi. Naša društva, njihove ideje – izstopajo v slovenskem prostoru. In moja prednost so ljudje.”

Navdušena publika na včerajšnji prireditvi.

V Zagorju so včeraj že imeli množičen obisk, danes na Zagorski noči pa upajo še na en rekorden dan. Zagorska noč bo tako kot vsako leto sprejela večtisoč glavo množico.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --