9.6 C
Trbovlje
sobota, 24. februarja 2024
ZON.siAktualnoŠvagan: “Moja prednost so ljudje!”

Švagan: “Moja prednost so ljudje!”

Danes je za Zagorjane poseben dan. Poleg osrednje občinske prireditve pred dvema dnevoma je sobota tisti dan, ko se v Zagorju zvrsti največ športno kulturnih dogodkov. In čas, ko prebivalci zagorske doline pokažejo, kaj vse imajo in kaj znajo.

To je poseben dan tudi za župana Matjaža Švagana, nam je zaupal. Vse kar se dogaja v teh dneh, je dejal, je potrditev, da tako občinski svet kot župan delata dobro. “Da ljudje, kljub neznosnim temperaturam množično obiščejo prireditve in začutijo uspeh zagorske doline, je največ kar lahko župan dobi od svojih krajanov.”

Kaj ima Zagorje, kar druge občine nimajo?

Za župana, ki že 23 let sedi na čelu občine, je občinski praznik že malodane osebni praznik. “Če bi mi nekoč nekdo rekel, da je vse to mogoče, bi rekel, da govori pravljico. Danes pa vidite, da je vse res” je vzhičeno opisal svoje občutek ob prazniku Občine Zagorje. In kaj bi dolgoletni občinski prvi mož svetoval drugim županom? “Vsi župani imajo sredstva, nimajo pa vsi takšnih ljudi, kot jih imamo mi. Naša društva, njihove ideje – izstopajo v slovenskem prostoru. In moja prednost so ljudje.”

Navdušena publika na včerajšnji prireditvi.

V Zagorju so včeraj že imeli množičen obisk, danes na Zagorski noči pa upajo še na en rekorden dan. Zagorska noč bo tako kot vsako leto sprejela večtisoč glavo množico.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...