14.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siŠportStopničke in osebni rekordi za Tiataro

Stopničke in osebni rekordi za Tiataro

Letošnje državno prvenstvo dečkov in deklic je potekalo v Kranju od 22. do 24. julija v organizaciji domačega plavalnega kluba Triglav. V vročem poletnem vremenu se je za odličja pomerilo 199 plavalcev in plavalk iz 26-ih slovenskih klubov.

Tiatara Zupančič
Tiatara Zupančič

Iz Trbovelj se je tekmovanja udeležila Tiatara Zupančič, ki je barve domačega kluba več kot odlično zastopala.Tako je s svojimi šestimi nastopi v treh dneh tekmovanja vselej izboljšala osebne rekorde. Po disciplinah, v katerih je nastopila, je dosegla naslednje uvrstitve: 400 m prosto peto mesto, 200 m mešano četrto mesto, na tretjo stopničko je stopila na 100 m delfin in 800 m prosto, drugo mesto pa si je priborila v disciplini 400 m mešano in v dramatičnem boju na 200 m delfin, kjer se ji je za las izmuznilo zlato.

S tem prvenstvom se je ponovno potrdilo, da smo navkljub nemogočim pogojem, v katerih plavamo in kljub svoji maloštevilnosti, klub v katerem s kvalitetnim in trdim delom dosegamo zavidljive rezultate.

trener Darko Raušl

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...