-- OGLAŠEVANJE --

Sprejem za svetovnega prvaka

-- OGLAŠEVANJE --

V telovadnici OŠ Ivana Kavčiča na Izlakah danes, ob 17.45, pripravljajo slovesni sprejem za Tilena Zajca, prvega Slovenca, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka v pointfightingu in hkrati zmagovalca svetovne serije tekmovanj, ter njegovega trenerja Srečka Rozmana.

Za Karate kluba Pon-Do-Kwan Izlake se je na WAKO Svetovnem prvenstvu v kickboxingu v Budimpešti minuli teden zgodil zgodovinski dogodek.

Zmagovalec svetovne serije preteklega leta

Po zmagi nad Mehičanom vedelo, da bo Tilen nosilec ene izmed medalj na Svetovnem prvenstvu na Madžarskem. Kakšne barve bo, se je do zgodovinskega petka samo ugibalo. V polfinalu je v četrtek premagal težkega nasprotnika iz Belgije, nato pa je sledil le še dan, ko so podporniki v ‘živo’ spremljali borbo izlaškega junaka, trošili glasilke, držali pesti in bili v mislih ves čas z njim.

V finalni borbi minuli petek je Tilen premagal prvaka Irske McDerrmota in zmagoslavno dvignil roki v zrak … Pečat na osvojeni naslov je bil v soboto, ko je WAKO Kickboxing zveza razglasila še zmagovalce svetovne serije za preteklo leto. Zmagovalec v konkurenci od 69 do 74 kg je bil ponovno Tilen, ki je osvojil najvišje število točk na mednarodnih turnirjih svetovne serije v preteklem letu v omenjenih kategorijah. To je uspelo samo šestim borcem v različnih kategorijah.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --