25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.si1+1=2Šport Špas: Vrtec Trbovlje pripravlja druženje treh generacij

Šport Špas: Vrtec Trbovlje pripravlja druženje treh generacij

Letošnje leto bodo že deseto leto sodelovali v vseslovenski akciji Dan druženja treh generacij, Šport špas. Dogodek ima tako v Vrtcu Trbovlje že lepo tradicijo, kljub izzivom. Letos bo prireditev na igrišču Rudar. 

V Vrtcu Trbovlje velik poudarek dajemo na spodbujanju gibanja, zdravega načina življenja, trajnostnega razvoja/mobilnosti, pravi pomočnica ravnateljice Manja Vozel in kot nagovarja tudi vizija vrtca, v sožitju z naravo.

Letošnje leto poteka prireditev Šport Špas, v četrtek, 25. 5. 2023, med 17.00 in 19.00 uro, in sicer na športnem igrišču/parku Rudar Trbovlje.

Vselej na prireditvi presenetijo najmlajšega in najstarejšega obiskovalca ter najštevilčnejšo družino iz vsake enote trboveljskega vrtca.

Zaposleni v Vrtcu Trbovlje so pripravili zanimive gibalne in zabavne igre za različne generacije. Spoznavali boste lahko različne poklice, športe, ob koncu prireditve pa so za vse obiskovalce pripravili tudi presenečenje s pomočjo vseh bodočih prvošolcev.

Na prireditev se odpravite s »PEŠBUSOM« oziroma za pot izberite katero od alternativnih oblik mobilnosti. Priporočajo hojo, kolesarjenje ali uporabo javnega potniškega prometa, če je to mogoče. Pa še ne pozabite na primerna oblačila in obutev.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X